Pevačica preživela traumu nakon rođenja sina: Morala da potraži pomoć terapeuta, otkrila detalje onoga kroz šta je prošla

17.10.2022

05:45

0

Nije joj bilo svejedno što se to dešava nedelju dana pošto je rodila dete

Pevačica preživela traumu nakon rođenja sina: Morala da potraži pomoć terapeuta, otkrila detalje onoga kroz šta je prošla
profimedia-0234466517 - Copyright Profimedia

Megan Trejnor, koja se proslavila hitom "All About That Bass", progovorila je o traumatičnom iskustvu koje je doživela nakon rođenja deteta.

Nedelju dana pošto je njen sin Rajli došao na svet, pevačica i on su se susreli sa teškim trenucima. Naime, Rajli je neprestano spavao tokom prvih nedelju dana svog života, a Megan ističe da je medicinsko osoblje krivilo nju zbog toga.

- Govorili su mi da se to dešava, a neke sestre su rekle da sam ja kriva zato što sam na antidepresivima. Ništa mi nije bilo jasno, zato što su mi drugi rekli da nije u tome problem - započela je ona, pa nastavila:

- Bilo je veoma frustrirajuće da nemaš odgovor šta da uradiš. 

Nekoliko nedelja pošto se porodila, Megan je potražila pomoć terapeuta, koji joj je pomogao sa ovom traumom.

- Shvatili smo koliko je sve to traumatično, sam porođaj, jer noću kad legnem da spavam, vraćale bi mi se slike carskog reza, bukvalno sam videla sebe kako ležim na stolu. 

Pevačica je priznala da njen suprug i ona rade na drugom detetu, ali da se pomalo i plaši.

- Nije jednostavno da ponovo pokušavamo da imamo bebu i da razmišljam da li će mi se sve desiti ponovo. Razmišljam da li treba da promenim svoj život. Ne znam, uznemirava me to - priznala je ona.

No, njen sin sada ima 20 meseci, a Megan ne krije da uživa u njegovom odrastanju.

- Konačno shvata ko sam ja i stalo trči da me zagrli. On je moja mala koala. Znam da me voli i to je najlepši osećaj na svetu - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike