Kraj romanse: Rastali se Olivija Vajld i Džejson Sudejkis

14.11.2020

10:08 >> 10:37

0

Par ima dvoje dece zbog kojih su ostali u dobrim odnosa, nakon što su odličili da više ne žive zajedno

Kraj romanse: Rastali se Olivija Vajld i Džejson Sudejkis
Copyright Profimedia

Olivija Vajld i Džejson Sudejkis okončali su svoju višegodišnju vezu, prenose strani mediji.

Ovu odluku donela je upravo glumica, najpoznatija po ulozi u seriji “Doktor Haous”, nakon devet godina veze sa producentom. Samo godinu dana nakon što su se upoznali 2011., ubrzo je usledila veridba, i taj status zadržali su sve do pre nekoliko meseci kada su odlučili da se rastanu, iako su za to vreme dobili dvoje dece – sina i ćerku.

– Olivija i Džejson su se razišli početkom godine. Želja je bila obostrana i ostali su u dobrim odnosima zbog dece. Oni su prioritet i srce porodičnih odnosa – otkrio je izvor blizak paru za strane medije.

Glumica i njen partner upoznali su se u šou “Saturday Night Live”, a Džejson je priznao da je znao da je njegova buduća lepša polovina u tom trenutku imala dečka.

– Čuo sam preko zajedničkih prijatelja da je u tom trenutku imala dečka, pa nisam hteo nikakve poteze da vučem. Bio sam zauzet drugim stvarima. Kada je prestala da izlazi s tim dečkom, onda sam krenuo u akciju – ispričao je pre nekoliko godina Sudeikis. Vajldova je bila u osmogodišnjem braku sa italijanskim princem Taom Ruspolijem, posle čega je ušla u romansu sa producentom. Međutim, iako su glumica i Džejson proširili porodicu, do venčanja nije došlo, iako je bilo planirano u proleće 2013. godine, a poetčkom ove godine odlučili su i da se rastanu

Pročitajte još:

Bili Ejliš šetala sama praznim tržnim centrom! (FOTO)

Šinejd O’Konor kreće na rehabilitaciju: Šest godina patnje kulminiralo je 2020.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: People

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike