Ćerka pokojne pevačice nije se baš proslavila u „Zvezdama Granda": Glas sam ti dala samo da bi otišla u baraž! (FOTO)

29.01.2023

23:31

0

Emilija Nešić, uprkos velikom trudu, nije uspela da da svoj maksimum

Ćerka pokojne pevačice nije se baš proslavila u „Zvezdama Granda": Glas sam ti dala samo da bi otišla u baraž! (FOTO)
Emilija Nešić - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Emilija Nešić, inače ćerka pokojne pevačice Vere Nešić, u najnovijim „Zvezdama Granda" našla se u duelu s Hasanom Režićem.

Hasan Redžić, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Predstavila se kako žiriju, tako i javnosti hitovima „Tu sam ruku da ti pružim", te „Otkači", međutim, osvijila je samo tri glasa.

Otkako se pojavila na sceni čuvenog talent-šoua, Emilija svakako privlači ogromnu pažnju. Iz tog razloga, nije joj bilo svejedno pošto je krenula i borba oko njenog odlaska u baraž.

- Muzika je pedanterija. Ti u istoj frazi na jednoj reči otpevaš čisto, a u sledećoj falš i non-stop ideš čisto, falš... Nemoj se boriti sa trilerima, imaš ga. Torta bez 12 domaćih jaja, kad se pravi patišpanj, možeš naslagati šta hoćeš i biće super... – slikovito je objašnjavao Dragan Stojković Bosanac, koji smatra da je takmičarka evidentno muzikalna, ali joj zamera na načinu za koji se opredelila.

- Kod Emilije je pogrešan izbor pesama. Ja sam bukvalno večeras kalkulisala, dala sam Emiliji treći glas da bi mogla da ide u baraž, inače ne bih nijednom dala glas. Prednost bih dala drugom kandidatu - kazala je zatim Snežana Đurišić, te su poslednju reč dobili mentori.

Emilija Nešić, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Aleksandar Milić Mili složio sa mišljenjem Bosanca, kada je njegova kandidatkinja u pitanju.

- Imaš glas, imaš izgled, ali ti fali postojanost vokala. Dolaziš iz muzičke porodice, ne znam gde se to izgubilo... Mislim da kod tebe ima nešto umetničko - poručio joj je on, da bi se Snežana nadovezala rečima:

- Mislim da nema samopozdanja.

„Isključi glavu, uključi srce!"

Tada, odlučujući su se složili da je trema sigurno „uradila svoje". Takmičarka je bila dodala kako je problem samo u njenoj glavi.

- Isključi glavu, uključi srce i pevaj – izjavila je Ana Bekuta oštro, a Bosanac se zatim, ponudio i da joj pomogne iako joj nije mentor.

- Javi se čika Draganu, neće mi Mili zameriti, mi smo drugari, pa ću ti pokazati – rekao joj je on, na šta je Mili šaljivo dobacio da ne petlja ništa s njegovim kandidatom.

Emilija Nešić, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike