„Bravo, bre!" Poznati slave pobedu Novaka Đokovića: Ovako se prave čuda! (FOTO)

29.01.2023 | 14:40

Autor: Milica Gudžulić

Od pevača do glumaca - nema ko nije odreagovao na trijumf tenisera

Copyright AP/Ng Han Guan ATAImages/A.A.

Novak Đoković pobedio je Stefanosa Cicipasa, pa osvojio 22. grend slem titulu u karijeri, ali i 10. Australijan open. Na ovaj način, komentarišu mnogi onlajn - vratio se tamo gde i pripada, na prvo mesto ATP liste.

Brojne poznate ličnosti ubrzo zatim odreagovale su na svojim društvenim mrežama, slaveći ovaj teniserov veliki trijumf.

- Koliko sam ponosna kada kažem negde da sam iz Srbije zbog ovog čoveka! Legenda! Veseljak! Borac! Gromada! Vanzemaljac! Bravo, Nole, bre - poručila je pevačica Marija Mikić.

 

 

- Kaže Marija Magdelena: „Slomljena i skrhana, ja sam ta koja je vaskrskla u Ljubavi imanentnoj, bezuslovnoj, abnormalnoj. Hvala na ovoj lekciji koju si nas danas naučio - napisala je glumica Milena Vasić, dok je njena koleginica Anđelka Prpić priznala:

- Teksta bez.

 

 

Anđelka Prpić, Instagram screenshot / andjelkap
 

U istom tonu, bila je i objava pevača Saše Kovačevića.

- Pst - napisao je on uz Noletovu fotografiju.

Saša Kovačević, Instagram screenshot / sashakovacevic
 

- Ko tebe kamenom, ti njega hlebom! Novak je još jednom dokazao kako se sa darom, smirenjem, radom, verom i strpljenjem prave čuda! Svojim bićem kao i igrom pokazuje da je najbolji svih vremena - napisao je Nikola Rokvić.

 

 

- Upravo je Đoković osvojio turnir, nikad se bolje nisam osećao. Idemo, bre - poručio je MC Stojan zajedno s Ivanom Nikolić za „Blic".

Dvojac je, inače, viđen na prestoničkom aerodromu i iako su tek sleteli iz inostranstva, gde su bili zbog nastupa, nisu propustili lepe sportske vesti.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam