Dženifer Lopez zamalo poginula na snimanju filma! Mogla je da padne sa litice, mislila je da je gotovo: Bilo je prestrašno!

29.01.2023

14:30

0

Priznaje da je postala veoma dobra u snimanju opasnih scena

Dženifer Lopez zamalo poginula na snimanju filma! Mogla je da padne sa litice, mislila je da je gotovo: Bilo je prestrašno!
Dženifer Lopez - Copyright Instagram: jlo

Pevačica i glumica Dženifer Lopez nedavno je promovisala svoj novi film "Shotgun wedding" u kom igra pored Džoša Duamela i Dženifer Kulidž.

Oni su pričali o tome ko bi iz prve mogao da snimi scenu u kojoj izvodi neku vratolomiju, a Dženifer je otkrila da su Duamel i ona postali veoma dobri u takvim stvarima, te da je jednom zamalo poginula!

Profimedia
Dženifer Lopez

- Osim kad sam jednom zamalo pala preko litice. To nije bilo zabavno - rekla je Lopezova i dodala:

- Da, istina je. Znate li onu scenu gde mi haljina zapinje za točak? Jednom se zakačila za točak i povukla me preko, pogledala sam u Džoša i rekla: 'Džoš, ne puštaj me, molim te.' On je na to rekao: 'Imam te. Ako ti odeš, idemo svi'.

Dženifer je otkrila da je za nju taj trenutak bio prestrašan i da ga nikada neće zaboraviti.

Profimedia
Dženifer Lopez

Dženifer je snimila i novi film "The Mother", u kom tumači ulogu bivšeg ubice koji želi svoju prošlost da ostavi iza sebe. No, morala je da se vrati poslu kako bi zaštitila ćerku koja je otuđena od nje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike