Holivudski razvod iz pakla dobija novu dimenziju: Slavni glumac tražio zabranu prilaska za bivšu ženu, a njoj sad preti zatvor!

27.01.2023

11:29

0

Postoji način da izbegne odlazak iza brave, ali još nije poznato šta će se desiti

Holivudski razvod iz pakla dobija novu dimenziju: Slavni glumac tražio zabranu prilaska za bivšu ženu, a njoj sad preti zatvor!
Alis Evans i Joan Grifid - Copyright Profimedia

Gorka brakorazvodna parnica između glumačkog para Joana Grifida i Elis Evans dobila je novi ružni obrt, a glumica se sada suočava i sa mogućim hapšenjem!

Naime, ona se nije pojavila na sudu kako bi odgovorila na dve optužbe za kršenje zabrane prilaska koju je glumac zatražio.

Ne samo da se nije pojavila, već ni glumica ni njen advokat nisu kontaktirali sud kako bi objasnili zašto će biti odsutni. Nakon što se dva i po sata nakon zakazanog ročišta nije javila, poverenik Vrhovnog suda izdao je uput da se pripremi nalog za hapšenje!

Detalji o optužbi da je prekršila zabranu prilaska nisu otkriveni, a jedino što je poznato jeste da je glumac to tražio u februaru prošle godine. 

Međutim, Evansova bi mogla da izbegne odlazak u zatvor ukoliko plati kaznu do sledećeg zakazanog ročišta.

Profimedia
Joan Grifid i Elis Evans

Podsetimo, glumac je podneo zahtev za razvod braka u martu 2021. godine, dva meseca nakon što je njegova supruga na društvenim mrežama objavila da on napušta nju i njihove dve ćerke posle 14. godina braka. 

Nastavila je da ga proziva i psuje preko društvenih mreža, a na kraju je Grifid tražio zabranu prilaska i da se spreči da ona deli njihove privatne prepiske. 

Zahtev mu je odobren u februaru prošle godine nakon što je Evansova iznela niz psovki na račun njega i njegove nove izabranice Bjanke Valas na društvenim mrežama, te je čak dobila zabranu da spominje njihova imena na društvenim mržama i to tri godine!

- Pretila je da će mi učiniti ono što je Amber Herd učinila Džoniju Depu, da će reći ljudima kako sam zlostavljao naše ćerke i nju, da će pozvati policiju ako ne udovoljim njenim zahtevima. Pretila je da će me prikazati kao narkomana i strpati u zatvor, da će napisati lažan dnevnik iz pozicije žrtve zlostavljanja i objaviti ga.

- Čak je rekla da će uništiti moju majku. Govorila je da će pobediti jer će svi poverovati njoj, a ne meni - tvrdio je tada glumac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike