Razvod kao u horor filmu! Pretnje, zabrana prilaska i prljav veš: Elis Evans progoni bivšeg!

18.02.2022

14:17

0

Joan Grifid predao je nadležnima pretnje koje dobija od nekadašnje partnerke i to na 113 stranica

Razvod kao u horor filmu! Pretnje, zabrana prilaska i prljav veš: Elis Evans progoni bivšeg!
profimedia-0375170969 - Copyright Profimedia

Nijedan razvod braka nije lak, ali za ovakav kakav je zadesio glumca Joana Grifida retko se čuje.

Naime, on se od glumice Elis Evans rastao u martu prošle godine, ali nije mogao ni da sanja da će posle tog koraka doživeti pravu noćnu moru, te je na kraju morao da podnese i zahtev da se njegovoj bivšoj zabrani da mu prilazi. 

Joan je navodno dobijao nekoliko meseci unazad pretnje od Elis kojoj je rastanak teško pao.

Kada ju je ostavio, ona je javno patila, iznosila svoje emicije, a sada je opisao i pakao kroz koji prolazi zbog njenog stanja.

- Pretila je da će mi učiniti ono što je Amber Herd učinila Džoniju Depu, da će reći ljudima kako sam zlostavljao naše ćerke i nju, da će pozvati policiju ako ne udovoljim njenim zahtevima. Pretila je da će me prikazati kao narkomana i strpati u zatvor, da će napisati lažan dnevnik iz pozicije žrtve zlostavljanja i objaviti ga.

 

 

Čak je rekla da će uništiti moju majku. Govorila je da će pobediti jer će svi poverovati njoj, a ne meni - tvrdi glumac, prenosi Daily Mail.

Međutim, to nije sve. Grifid kaže da se Elis okomila i na njegovu devojku, glumicu i producentkinju Bianku Volas.

Evansova je odbacila ove tvrdnje, koje se nalaze i u zahtevu za zabranu prilaska.

- Verujem da sve ovo koristi kao trik kako bi stekao neku vrstu prednosti u odnosu na mene u našem brakorazvodnom postupku. Nije video našu decu, ćerke Elu i Elsi, više od osam meseci, a mene pokušava da prikaže kao užasnu majku - poručuje Elis s druge strane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ioangruffudd

 

Podsetimo, par je bio u braku 14 godina, a glumac je u martu 2021. godine podneo zahtev za razvod braka. Sudu je, zatim, dostavio materijal na 113 strana tekstualnih poruka, e-mailova i objava na društvenim mrežama koje mu je upućivala Elis, a u kojim mu je navodno pretila da će mu se osvetiti predstavljajući ga kao zlostavljača.

Profimedia
Elis Evans i Joan Grifid

Još u avgustu 2020. godine je Grifid rekao supruzi da želi da okonča brak, ali je ona tada, kako je naveo, počela da ga uznemirava i da mu šalje stotine uvredljivih poruka. Navodno mu je i usmeno pretila da će reći medijima da ju je zlostavljao.

Takođe, ono što je uzburkalo javnost jesu i tvrdnje da je glumicu varao partner, pa je tada napisala:

- Ispostavilo se, nakon što mi je muž dve godine pričao da sam loša osoba i da sam previše dosadna, zbog čega više ne želi odnose sa mnom, on jednostavno ima ljubavnicu. Tri godine se vukao sa njom iza leđa meni i deci. Srećno, Bjanka Valas - poručila je tada.

Bonus video:

 


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike