Razvodi se pevač iz grupe „Oasis": Žena mu se svađala s bratom, krivio je za probleme na poslu, pa se ljubav i zvanično ugasila!

14.01.2023

14:50

0

U braku su proveli 12 godina

Razvodi se pevač iz grupe „Oasis": Žena mu se svađala s bratom, krivio je za probleme na poslu, pa se ljubav i zvanično ugasila!
Sara Mekdonald i Noel Galarger - Copyright Profimedia

Publicista Sara Mekdonald i Noel Galager, javnosti poznat kao pevač i gitarista iz grupe „Oasis", rešili su da posle 12 godina stave tačku na njihov brak. Njemu ovo, inače, nije i prvi razvod. Prethodno, proveo je četiri godine sa Meg Metjuz, od 1997. do 2001.

Noel se, prema pisanju stranih medija, već iselio iz porodične kuće u Londonu, ali par udruženim snagama nastavlja da brine o sinovima Soniju i Donovanu. S bivšom ženom, inače, Galager ima i ćerku Anais.

Sara Mekdonald i Noel Galager, Profimedia
 

- Deca ostaju naš prioritet - naglasili su Sara i Noel u svom zvaničnom saopštenju, pošto su potvrdili vesti o razvodu.

Podsetimo, dvojac i je pre punio tamošnje novinske stupce - problemima u braku. Noelov brat Lijam se sa Sarom nikako nije slagao i nekoliko puta su imali, najblaže rečeno, javne rasprave. Jednom prilikom, on je nagovestio i kako je baš ona kriva što se novo okupljanje njihove grupe neće odviti. Upitan na Tviteru od strane jednog fana „zašto toliko mrzi tu ideju", Galager pevač je odgovorio:

- Rekao sam, ja sam na to spreman, ali njemu znaš-već-ko to neće dozvoliti jer ona našu muziku ne voli.

Sara Mekdonald i Noel Galager, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike