Glumački par se razvodi! Alis Evans iznela sav prljav veš: Varao me je tri godine!

29.10.2021

07:54

0

Autor: Marija Mitić

Reč je o 21 godini mlađoj glumici, Bjanki Valas

Glumački par se razvodi! Alis Evans iznela sav prljav veš: Varao me je tri godine!
Alis Evans i Joan Grifid - Copyright Profimedia

Glumica Alis Evans i njen suprug, takođe glumac Džoan Grifid, najpoznatiji javnosti iz filma "102 Dalmatinca", važili su za jedan od najskladnijih parova u Holivudu. Ipak, da će se razvesti i to ne tako mirnim putem, moglo se nagovestiti još u januaru, kada je na socijalnim mrežama, Alis otvoreno počela da priča o problemima u braku. Ona je sada otišla korak dalje pa je na Tviteru otkrila široj javnosti da je suprug vara.

Naime, kako navodi Evansova, Džoan je u vezi sa 21 godinom mlađom devojkom, izvesnom Bjankom već tri godine, a nakon što je sa njom obelodanio vezu, Alis je počela sa iznošenjem prljavog veša na Tviteru.

 

 

- Ispostavilo se, nakon što mi je muž dve godine pričao da sam loša osoba i da sam previše dosadna, zbog čega više ne želi odnose sa mnom, da on jednostavno ima ljubavnicu. Tri godine se vukao sa njom iza leđa meni i deci. Srećno, Bjanka - napisala je glumica na Tviteru. Devojka o kojoj je reč je Bjanka Valas, takođe glumica, 21 godinu mlađa od Džoana.

Glumac je zatim uzvratio udarac, te je nakon ovog tvita usledila njegova objava na Instagramu sa novom izabranicom. No, taj postupak ne bi bio nimalo čudan za bivši ljubavni par, da fotografija nije završila kod njihove zajedničke ćerkice Elzi (8)

 

 

 - Poslao joj je tu sliku i pitao je da li je dobar fotograf. Van sebe sam, izgubljena sam. Tu je Bjanka, osoba sa kojom me je varao tri godine, a za to vreme je krivicu za raspad braka svaljivao na mene. Posle ove slike mi je sve jasno. Samo mi nije jasno zašto je morao da pravi budalu od mene, zašto samo nije rekao da je upoznao nekog - napisala je Alis potreseno.

Podsetimo, slične objave glumački par imao je još početkom godine, kada se  videlo da među njima više ne cvetaju ruže.

Naime, glumica je u januaru takođe na Tviteru napisala da je suprug ostavlja, kao i njihove ćerke. Ubrzo je ovaj post obrisan, a glumica je istakla da je to učinio njen suprug. 

 

 

- Tužne vesti. Moj voljeni suprug, moja srodna duša već 20 godina, Džoan Grifid, objavio je da od sledeće nedelje napušta svoju porodicu. Ćerke i ja smo jako zbunjene i tužne. Nije nam rekao nikakav razlog osim da me više ne voli. Veoma mi je žao - napisala je Alis ali je objava ubrzo nestala sa mreža uz kasnije obrazloženje.

 - Zdravo. Nisam ja obrisala objavu sa svog Tvitera. To je on uradio. I dođavola, kada me neko mentalno muči i ućutkuje, onda ću, dođavola, prostreti svoj prljav veš u javnost - napisala je glumica.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike