Otkriven tačan razlog operacije Kristine Radenković: Evo kada se voditeljka vraća na male ekrane!

26.01.2023

16:31

1

Ukoliko sve bude u najboljem redu, Radenkovićeva će voditi festival "Pesma za Evroviziju 2023"

Otkriven tačan razlog operacije Kristine Radenković: Evo kada se voditeljka vraća na male ekrane!
Kristina Radenković - Copyright ATA Images

Nedavno je odjeknula vest da je voditeljka RTS-a, Kristina Radenković, hitno operisana na institutu za ortopediju "Banjica", nakon što je navodno na zimovanju doživela nezgodu usled koje je polomila obe ruke.

Kako prenose mediji, Kristina se uspešno oporavlja nakon nezgode na skijanju u Italiji, a operacija je prošla u najboljem redu. Njen povratak na posao očekuje se početkom marta.

Kako bi se što pre oporavila i vratila poslu i svakodnevnim aktivnostima, Kristina je odlučila da se podvrgne hirurškom zahvatu, prenosi "Kurir".

Antonio Ahel/ATAImages
Kristina Radenković

- Kad je doživela nezgodu Kristina je odmah otišla u bolnicu u Italiji i tamošnji lekari su odlučili da je ne operišu već da fiksiraju kosti i da puste da se prirodno nameste. To bi značilo da najmanje mesec dana ne bi mogla gotovo ništa da radi, posle čega bi usledio oporavak, ali za Kristinu je to bio dug period i htela je što pre da se vrati svojim obavezama. Čim je došla u Srbiju konsultovala se sa lekarima i oni su joj objasnili da postoji mogućnost da se uradi operacija i da bi u tom slučaju već za dve nedelje mogla da počne da funkcioniše i da krene s terapijom, pa je ona odlučila da ih posluša - govori sagovornik blizak voditeljki.

Ukoliko sve bude u najboljem redu, Radenkovićeva će sredinom februara početi da radi na pripremama za festival "Pesma za Evroviziju 2023" koji će se održati početkom marta, što će ujedno biti i njeno prvo pojavljivanje pred kamerama nakon nezgode.

Antonio Ahel/ATAImages
Kristina Radenković

Inače, Kristinin suprug, advokat Nikola Radojević tokom zimovanja bio je aktivan na svom Instagram nalogu odakle je, kao i Kristina, objavljivao fotografije sa skijanja sa porodicom.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike