Kristini Radenković brak bio u krizi, šokirala priznanjem: Sve se nagomilalo, ali muž mi je car!

23.12.2022

20:45

1

Voditeljka ističe da se situacija ubrzo rešila i da su sada jedno drugome velika podrška

Kristini Radenković brak bio u krizi, šokirala priznanjem: Sve se nagomilalo, ali muž mi je car!
Kristina Radenković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka i glumica Kristina Radenković pričala je otvoreno o privatnom i poslovnom životu, ljubavi prema fudbalu, ali i o emotivnom životu i krizi koju su ona i njen emotivni partner imali u novembru ove godine.

Kristina Radenković je iz dana u dan pomno pratila Svetsko prvenstvo u Kataru kroz emisiju „Biser pustinje” ističući da je ovo bio veliki izazov za nju.
 
- Realizacija emisije posvećene Svetskom prvenstvu u Kataru bila je baš zabavna. Totalno sam se ubacila u fudbal i verujem da je ova emisija, ljude poput mene koje fudbal uopšte nije zanimao, potpuno uvukla. Olivera Kovačević nas je pitala u čemu se mi dobro osećamo i šta bi mogli da radimo. Ja sam tada rekla da se u sport baš i ne razumem, ali ovo je bio drugačiji tip emisije. „Biser pustinje” je takav koncept da sam uspela u njemu da se snađem – rekla je Kristina Radenović u emisiji „Kec na jedanaest” na K1 televiziji.

Kristina Radenković,Antonio Ahel/ATAImages
Kristina Radenković

 
Radenkovićeva nije samo poslovnim angažmanom vezana za fudbal. Kako je rekla, njena ljubav prema ovom sportu datira iz detinjstva za šta je najviše zaslužan njen otac koji je preminuo pre 14 godina kada je izgubio je bitku sa opakom bolešću.
 
- Moj otac je hteo da postane fudbaler. Živeo je za fudbal. Uvek je gledao utakmice i držao dasku od police na kolenima gde je crtao taktike. Ako nije gledao fudbal, sa njim smo išli u jednu vojnu kasarnu gde su se svaki dan okupljali i igrali fudbal. Non-stop sam bila na fudbalskom stadionu ili terenu. Čak i u selu gde smo letovali i zimovali iza naše kuće je bio fudbalski klub. FK Partizan Bumbarevo Brdo, tamo sam odrasla. Svuda oko mene je bio fudbal. Normalno je da kao devojčica stvorite neku averziju. Kada mi tata kaže ideš sa mnom ja znam da idem na fudbal. Slagalica mu je bila omiljena emisija, a da je živ i da me je video da učestvujem u emisiji čija je tema fudbalsko prvenstvo sigurno bi mu bilo mnogo drago. Ja sam isti tata samo nemam bradu -rekla je Kristina kroz smeh.

Antonio Ahel/ATAImages
Kristina Radenković


Kristina je već osam godina u ljubavi sa izabranikom Nikolom Radojevićem sa kojim ima dvoje dece, a kako kaže, poslovne obaveze su se u jednom trenutku odrazile na njihov odnos. 
 
- Muž mi je, što bi rekli onako kolokvijalno, car. Ova godina je stvarno bila za njega veoma izazovna. Prvo sam radila „Pesmu za Evroviziju”, pa „Evroviziju”, „Leto u Srbiji” pa Svetsko prvenstvo, ali stvarno mi je mnogo izlazio u susret. Imali smo jednu malu krizu u novembru kada se sve nagomilalo i on nije mogao ni svoj posao da obavlja, ali smo tada angažovali dadilju. Sada je opet sve u redu. Veliku podršku mi pruža, pogotovo tu logističku da bih ja mogla da se bavim svojim poslom. Kada su ukućani dolazili kući ja sam tada išla na “Biser pustinje” i vraćala se kasno uveče - rekla je Kristina Radenković. 

Poznatu voditeljku očekuje i novi projekat, a to je izbor za Pesmu Evrovizije 2023. godine koja će biti održana u Liverpulu, u Velikoj Britaniji.

Antonio Ahel/ATAImages
Kristina Radenković

 

Radenkovićeva je ove godine na prestižnom evrovizijskom takmičenju bila u timu Ane Đurić Konstrakte, a voditeljka otkriva kako se oseća što stoji rame uz rame sa srprskom predstavnicom.
 
- Kada izađeš na scenu to je neopisivo iskustvo, toliko mi se tresla noga da sam mislila da će to da se vidi na kamerama. Konstrakta je privlačila toliku pažnju da je nas sve to pratilo. Stajala sam pred 15.000 ljudi i osećaj je bio „Bože, samo da me ovo ne poremeti i izbaci iz ritma“ - rekla je Kristina Radenković u emisiji „Kec na jedanaest” na K1 televiziji.
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike