Brus Vilis ubledeo i umoran uslikan u Los Anđelesu: Bolest slavnog glumca sve vidljivija! (FOTO)

26.01.2023

12:56

0

Njegova porodica, uključujući i bivšu suprugu Demi Mur, pomaže mu svakodnevno

Brus Vilis ubledeo i umoran uslikan u Los Anđelesu: Bolest slavnog glumca sve vidljivija! (FOTO)
Brus Vilis - Copyright Profimedia

Glumac Brus Vilis prošle je godine otkrio da boluje od afazije - teškog poremećaja koji utiče na govorne sposobnosti, a otkad se saznalo za njegovu dijagnozu, glumac se retko pojavljivao u javnosti. Iako je njegovo stanje sve lošije, njegova porodica koristi svaki trenutak s njim i “nada se čudu”.

Meseci nakon što je holivudski zavodnik otkrio svoju borbu s bolešću, koja napada njegove kognitivne sposobnosti za porodicu Vilis postali su istovremeno teški i dragoceni, a svi se trude da ne propuste nijedan trenutak sa njim.

Profimedia
Brus Vilis u Los Anđelesu

Sada su ga paparaci uhvatili u šetnji Los Anđelesom dok je uživao u zelenom smutiju. Međutim, nove fotografije zabrinule su obožavaoce, koji govore da slavni glumac izgleda izrazito umorno.

Profimedia
Brus Vilis u Los Anđelesu

Podsetimo, nakon što mu je dijagnostifikovana afazija, Brus Vilis je odustao od glume, a svoje vreme provodi s porodicom. Glumcu se stanje pogoršalo, a njegova porodica, uključujući i bivšu suprugu Demi Mur, pomaže mu svakodnevno. U decembru prošle godine, Vilisova kći Rumer, objavila je da će ona i njen dečko Derek Ričard Tomas postati roditelji, a Brus i Demi deda i baba.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike