Mirjana Karanović srušila sve predrasude: U 65. godini trenira poput devojke: Čučanj, iskorak sa sve opterećenjem - sve radi sa lakoćom

24.01.2023

17:51

1

Glumica je pokazala da je u odličnoj formi

Mirjana Karanović srušila sve predrasude: U 65. godini trenira poput devojke: Čučanj, iskorak sa sve opterećenjem - sve radi sa lakoćom
Mirjana Karanović - Copyright Instagram printscreen/mirjanakaranovic

Glumica Mirjana Karanović ponosno gazi sedmu deceniju, a osim uspešne glumačke karijere, kao primer mnogima je to što u 65. godini redovno trenira. Da je u odličnoj formi, Mirjana neretko pokazuje fotografijama i snimcima koje objavljuje na društvenim mrežama.

Čučnjevi, trbušnjaci, iskorak sa opterećenjem sve radi sa lakoćom, te mnogi komentarišu da ovaj tempo ne bi mogle da izdrže ni duplo mlađe koleginice. Komplimenti na račun izgleda glumice su se samo nizali, a svojim primerom Mirjana je sigurno podstakla i druge dame da treniraju.

 

 

- U formi ste kao devojka. Svaka čast na mladom duhu i izgledu koji imate tako da godine nisu uopšte važne nosite ih skroz mladalački. Bravooooo, sve pohvale Vama. Koliko se divim vašim glumačkim ostvarenjima, toliko se divim i vašoj volji koju poklanjate zdravom načinu zivota. Jedna je Mira Karanović - bili su neki od komentara na Instagramu ispod glumičine objave. 

Podsetimo, Mirjana se nedavno našla u žiži javnosti zbog incidenta sa staricom koju je nehotice gurnula. S obzirom na to da je protiv Karanovićeve podneta krivična prijava, još uvek nije odlučeno kakve će posledice glumica snositi, a za ovaj predmet nadležno je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, sa sedištem u Katanićevoj ulici broj 15.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike