„Ne mogu da se pohvalim da sam otac za primer..." Peđa Blizanac o roditeljstvu: Ima stvari zbog kojih se kajem!

24.01.2023

13:48

0

Jovanović naglašava da se svakako trudi da što više vremena provodi sa svojim naslednicima

„Ne mogu da se pohvalim da sam otac za primer..." Peđa Blizanac o roditeljstvu: Ima stvari zbog kojih se kajem!
Peđa Jovanović - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Peđa Jovanović, poznat i kao Peđa Blizanac, istakao je govoreći o odnosima u porodici koliko se trudi da provodi vreme sa svojim najmlađima. Inače, pošto pevač izbegava da pominje svoju privatnost javno, brojna se šuškanja „vrte" na temu njegovog braka, a onda i razvoda sa Anom Jovanović.

Ipak, on ostaje pri svome, bez obzira na sve.

– U tom periodu, kada smo nastupali i snimali albume, ni on (brat) ni ja nismo to preozbiljno shvatili i nismo se trudili. Posle smo otvorili naš studio gde smo više producirali, to nam je postalo zanimljivije i samo smo se povukli sa javne scene i zatvorili se u naša četiri zida. Ljudi misle da smo se razišli i posvađali, ali mi funkcionišemo savršeno. Dešavalo se da se sporečkamo, ali brzo se to reši – objasnio je Jovanović za „Grand magazin", koji je dugo pronalazio savršeni balans između poslovnog i privatnog, prenose domaći mediji.

– Ne mogu da se pohvalim da sam otac za primer, ali trudim se maksimalno da svoje slobodno vreme provodim sa decom. Kajem se zbog nekih momenata kada se nisam njima maksimalno posvetio, imaju pažnju i kada nisam ja tu. Trudimo se da oni odrastaju sa previše ljubavi - otvorio je dušu on, a onda ponovio da ne želi da razgovara o svom razvodu od Ane.

– Ne bih o privatnom životu, znam da to ljude zanima, ali ja izbegavam da govorim o tome. To treba razmeljivati sa prijateljima, a ne javno - smatra on.

Peđa Jovanović, G.G./ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike