Peđa Blizanac o karijeri, saradnji sa bratom i emotivnom životu: Savršeno sam zadovoljan i srećan čovek (VIDEO)

07.11.2022

20:43

0

Pevač otkrio da se kao mali sa bratom često svađao, ali da na sve zaborave posle tri minuta

Peđa Blizanac o karijeri, saradnji sa bratom i emotivnom životu: Savršeno sam zadovoljan i srećan čovek (VIDEO)
Peđa Jovanović - Copyright 24sedam/D.B.

Peđa Jovanović, javnosti poznatiji kao Peđa Blizanac večeras održava treći koncert u dupke punoj MTS Dvorani, a u prvim redovima su došle njegove brojne kolege da ga podrže. 

Među njima su se našli Aco Pejović, Saša Matić, Boban Rajović koji je došao sa sinom, Uroš Živković, Ljuba Perućica sa suprugom, Željko Šašić, Ana Kokić, Bojan Vasković. 

Trema je kako kaže, nešto manja nego prethodnih dana, ali zato ženske publike nikad ne manjka. Kakvi su utisci sa prethodnih koncerata, kako stoje stvari kada je emotivni život u pitanju, ali i da li će u narednom periodu sarađivati sa bratom, pevač je pričao neposredno pred koncert za okupljene medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam

24sedam/D.B.
Peđa Blizanac

 

Brena je ovde svojevremeno održala 31 uzastopni koncert? Da li vi planirate sledeće godine da pređete taj broj?

- Fali mi jedna nula. Ja nisam nešto siguran da je to izvodljivo. Fizički bih ja izdržao. Možda to baš budem ja, ali videćemo. 

Ima li treme večeras pred treći koncert?

- Već smo ušli u rutinu, malo ima te pozitivne tremice, ali ništa strašno. Ja se uvek tripujem da mi ne blokira mozak, da ne zaboravim tekst, ali siguran sam da i ako se to desi, da mi to moja publika ne bi zamerila. Sve je nekako spontano.

24sedam/D.B.
Peđa Blizanac

 

Kakva je publika, je l više ženska i da li znače da žene više i dublje pate?

- Publika je najbolja. Ne mogu baš da vidim u mraku, ali čini mi se da je više ženska. To da li žene više pate, to ne znam, nisam studirao te momente psihologije. (smeh)

Vaše pesme su i te kako emotivne, da li ste svaku od njih doživeli i možete li nam reći kakva je zapravo pozadina pesme „Moje noći traju danima“?

- Braja je pisao tu pesmu. Ja sam mu dao neke instrukcije. Rekao sam mu da mi napše pesmu takvu da kad sam u kafani, imam želju da je više puta naručim, da se seku vene. Ne postoji nikakva pozadina pesme, nije autobiografska, samo eto, ona je za ljude koji vole kafanu i noćni život. 

24sedam/D.B.
Peđa Blizanac

Da li imate više sreće u ljubavi ili u karijeri?

- Ja sam savršeno zadovoljan i srećan čovek u svim segmentima svog života. 

Šta su vam rekli roditelji posle prvog koncerta?

- Bilo je baš emotivno. Oni su ponosni. Ja sam u jednom momentu bio blizu da zaplačem, a oni su bogami, preplakali pola koncerta. 

Da li ćete u narednom peridodu sarađivati sa bratom i da li su postojale nekada nesuglasice među vama?

- Sa bratom ću da sarađujem dok sam živ. Mi se nikad nismo ni razdvajali. Često ljudi misle da smo u svađi. Zajedno smo se rodili, u istu školu smo išli, studirali, sve smo radili zajedno. Mi smo se kao klinci svađali. Posvađamo se na krv i nož, a posle tri minuta se smejemo, to je normalno. On mene uvek savetuje, i ja njega.

Ceo intervju sa Peđom Jovanovićem i koje su to pesme zbog kojih publika pada u sevdah pogledajte u nastavku:

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike