Šokantno izdanje Dodže Ket o kom bruji ceo svet: Pevačicino telo posuto s 30.000 Svarovski kristala! (FOTO)

23.01.2023

18:26

0

Kreacija se sastoji od satenskog korseta i raskošne suknje

Šokantno izdanje Dodže Ket o kom bruji ceo svet: Pevačicino telo posuto s 30.000 Svarovski kristala! (FOTO)
Dodža Ket - Copyright Profimedia

Ekscentrična pevačica Doža Ket se danas na reviji luksuznog modnog brenda Skipareli u sklopu Nedelje visoke mode u Parizu, pojavila u blago je reći nesvakidašnjoj kreaciji. Od glave do pete ova dama je dominirala u crvenom, tačnije u 30.000 Svarovski kristala, a prisutni, u prvi mah, nisu ni znali ko je.

Kreacija se sastoji od satenskog korseta i raskošne suknje sačinjene od perli i čizama do kolena. Kristali su ručno umetnuti na tkaninu koja je išla uz reperkino telo, a na društvenim mrežama se već vodi polemika da li je ovo modni promašaj ili apsolutni pogodak godine. 

Profimedia
Dodža Ket

Podsetimo, Dodža Ket je i ranije nosila nosila provokativne kreacije koju potpisuje čuveni brend Skipareli. Haljina je na dodeli Bilbord nagrada tada došla u kreaciji od crnog pliša, koja je bila pripijena uz telo, ali ono što je najviše pažnje privuklo jeste interesantan korset dubokog dekoltea koji je malo ostavljao mašti. Bista je bila umotana u proziran materijal, a pri svakom pevačicinom pokretu grudi su praktično "ispadale" napolje. 

Profimedia
Dodža Ket

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike