Pavle Dejanić o kritici koju mu je uputio Željko Joksimović: Spustio me je na zemlju

21.01.2023

14:58

0

Pevač ističe da je zahvalan kolegi na „savetu” koji mu je dao pre skoro deceniju

Pavle Dejanić o kritici koju mu je uputio Željko Joksimović: Spustio me je na zemlju
Pavle Dejanić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pavla Dejanića je javnost upoznala kroz popularno muzičko takmičenjeX Faktor“, gde je već na prvu loptu i te kako bio zapažen, a pohvale na račun njegovog nastupa su izostale od samo jednog člana žirija - Željka Joksimovića. 

Naime, Joksimović je, pored tri preostala pozitivna glasa njegovih kolega iz stolice - Kristine Kovač, Kikija Lesendrića i Emine Jahović, istakao da je nastup pevača Pavla Dejanića bio isuviše navalentan, te mu je dao jedno disciplinsko „ne”.

24sedam TV
Pavle Dejanić

 

Iako je Dejanić tada mislio da mu je Joksimović sasekao krila, posle gotovo decenije od ovog nastupa,  on je istako da mu je kritika Joksimovića velika životna lekcija koja ga i dan danas vodi kroz karijeru:

- Uprkos sjajnoj reakciji publike i pozitivnih kritika ostalih članova žirija, iz ove perspektive smatram da sam reagovao isuviše burno i samouvereno. U tom trenutku sam se osećao kao da sam osvojio najviši vrh planine i nisam shvatao da sam preterao. Međutim, Željko mi je, kako ne bih pomislio da je takmičenje gotovo, dao negativan glas. Tada sam bio šokiran, ali nedugo potom sam shvatio da je to bilo za moje dobro. Spustio me je na zemlju i praktično mi je očitao lekciju koja mi je i danas na pameti kad god izađem pred publiku. Na kraju svega, mogu samo da mu se zahvalim - rekao je Dejanić za naš portal.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike