Prijanka Čopra o problemima sa začećem kao nikad pre: Odakle vam tačno pravo da kačite izmišljotine na moje ime?

20.01.2023

19:15

0

Sa suprugom Nikom Džonasom nedavno se veselila na ćerkinom prvom rođendanu, na čemu je izuzetno zahvalna

Prijanka Čopra o problemima sa začećem kao nikad pre: Odakle vam tačno pravo da kačite izmišljotine na moje ime?
Prijanka Čopra - Copyright Profimedia

Prijanka Čopra i Nik Džonas su ćerku Malti Meri Čopru Džonas dobili pre oko godinu dana, uz pomoć surogat majke. Poznata lepotica ne krije radost što se ostvarila u ovoj, jednoj od najlepših životnih uloga. Međutim, ono što je pretilo da joj ugrozi tu sreću je briga oko raznih napisa, te tračevi vezani za to zašto je uopšte imala surogat majku, da joj pomogne na putu ka roditeljstvu. 

Sada, rešila je da stavi tačku na gradske priče i sama, u neku ruku, odgovori na pitanje koje joj se često nameće. 

- Ja sam imala neke komplikacije. Izvesne stvari su bile neophodne da se urade, a izuzetno sam zahvalna i zbog toga što sam bila u mogućnosti da posle potražim surogata. Ta žena je jedna divna, nežna osoba, duhovita, koja je naš poklon čuvala pola godine - istakla je ona za britanski „Vog", a ova njena ispovest biće i glavna priča broja koji izlazi u februaru. 

Kitike su je i te kako izmestile i to nimalo nije skrivala. 

- Vi mene ne poznajete i nemate pojma kroz šta sam sve prošla. To što zdravstvene probleme ne iznosim javno vam ne daje pravo da izmišljate koješta - oštra je bila ona. 

Zatim, Prijanka je objasnila i kako se njena ćerka, koja je 15. januara napunila godinu dana, zapravo rodila tri meseca pre nego što je trebalo. 

- Bila sam u sali, kada se to dogodilo. Kako je bila mala... Manja od moje ruke. Videla sam šta radi medicinsko osoblje u takvim slučajevima. Oni su kao... Bog, tada. Nik i ja smo tamo stajali, dok su je oni intubirali. Pojma nemam kako su našli šta je trebalo u tako malom telu - otvorila je dušu ona. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike