U domu Prijanke Čopre i Nika Džonasa je sve spremno za praznike: Jelka je okićena, a ovako uživaju sa naslednicom (FOTO)

13.11.2022

06:59

0

Glumica je podelila detalje iz njihovog porodičnog doma i oduševila sve

U domu Prijanke Čopre i Nika Džonasa je sve spremno za praznike: Jelka je okićena, a ovako uživaju sa naslednicom (FOTO)
profimedia-0434434371 - Copyright Profimedia

Prijanka Čopra i Nik Džonas iznenadili su sve kada su početkom ove godine objavili da su dobili ćerku, kojoj su dali ime Malti. Beba je rođena krajem januara uz pomoć surogat majke, a ponosni roditelji su je neko vreme skrivali od javnosti kako bi uživali u porodici.

A koje je najbolje vreme za uživanje u porodici? Normalno, praznici! Kako se bliže novogodišnji praznici, tako se već u mnogim domovima može osetiti ta atmosfera, pa je to slučaj i kod glumice i pevača.

Profimedia
Prijanka Čopra i Nik Džonas

Ovo će biti njihovi prvi novogodišnji praznici sa ćerkom, s obzirom da je ceo taj period prošao kada se ona rodila. 

Prijanka je na svom nalogu na Instagramu pokazala kako uživa sa naslednicom ispred kamina, ali i da su okitili jelku, koja izgleda veličanstveno.

- Počinje da liči baš na... - napisala je Prijanka u opisu fotografije na kojoj uživa sa Malti, citirajući stihove pesme "Počinje sve da izgleda kao Božić".

Na društvenim mrežama su ljudi delili njenu fotografiju na kojoj je pokazala jelku, a bilo je onih koji su tražili da pokaže više novogodišnje dekoracije i svog stana, koji je očigledno impresivan. Da li će to učiniti, pokazaće vreme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike