Možete li da poverujete da Gven Stefani danas puni 51 godinu? Doživela je mnoge lomove, ali je zadržala mladolikost, vedar duh i - crveni karmin

03.10.2020

06:55 >> 15:22

0

Pevačica je u šestoj deceniji života, a u svim situacijama krasi je prepoznatljiv osmeh

Možete li da poverujete da Gven Stefani danas puni 51 godinu? Doživela je mnoge lomove, ali je zadržala mladolikost, vedar duh i - crveni karmin
Copyright Profimedia

Gven Stefani postala je zvezda pre skoro četvrt veka, a njeni fanovi oduševljeni su činjenicom da izgleda skoro isto kao devedesetih, kada se proslavila hitom ,,Don’t Speak” sa grupom No Doubt.

Kada se pomisli na Gven, svima je prva asocijacija njen osmeh, ali pre svega crveni karmin, koji je  vremenom postao njen zaštitni znak.

Krajem devedesetih godina Stefani je bila u jeku popularnosti kao pevačica, ali i autor pesama za bend No Doubt . Gven se mnogo zaljubila u Tonija Kanala iz pomenute grupe, s kojim je i bila u vezi, a kada su raskinuli, posvetila mu je pesmu ,,Don‚’t Speak”, koja je postala megahit.Ona i Toni ostali su prijatelji, a bend je funkcionisao još nekoliko godina.

Ipak, 2004. Gven je počela solo karijeru, a posvetila se i modnom dizajnu. S vremenom je menjala imidž, ali je ostala verna plavoj kosi i crvenom karminu. Karijera joj je bila blistava skoro sve vreme otkad je kročila na scenu, ali privatni život, nažalost, nije.

Ona se udala 2011. godine za Gevina Rosdejla, s kojim je dobila tri sina. Svi su, pa i ona sama, mislili da je taj brak idiličan, dok nije otkrila da je suprug vara sa dadiljom njihovih naslednika! Pevačica je prošla kroz bolan period, koji je okončan razvodom 2017. godine, posle 13 godina braka. Gven je izjavila da je tugu, između ostalog, lečila pisanjem pesama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gwen Stefani (@gwenstefani) дана 18. Јун 2020. у 9:16 PDT

– Tada sam se osećala poniženo i ništavno u svakom smislu. Bilo je jako neprijatno, jednostavno sam potonula i morala sam da se zaustavim. Srećom, spas sam pronašla u muzici – izjavila je tada Stefani. Nakon rastanka, ona je objavila pesmu kojom se vratila na scenu, “Used to Love You” (Volela sam te), a tekst koji sadrži reči “Pogledaj šta si izgubio”, navodno je posvetila Gevinu.

Ipak, pevačica je kasnije pronašla novu ljubav. Ušla je u vezu sa pevačem Blejkom Šeltonom, s kojim je prethodno bila dugogodišnji prijatelj. U stranim medijima povremeno se pominje da Gven ponovo želi da postane majka, te da zbog godina koje ima, njen partner i ona traže surogat majku.

– Srećna sam što sam tada pored sebe imala podršku prijatelja Blejka Šeltona, koji je prolazio kroz identičnu situaciju kao ja. Naše prijateljstvo me je spaslo – istakla je pevačica.

 

Gven Stefani Instagram printscreen/gwenstefani

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike