Ljuba Aličić godinama ne razgovara sa sinom! Nazvao ga je neradnikom, a njegov naslednik tvrdi: Za sve je kriva maćeha!

14.01.2023

15:31

0

Njih dvojica su čak poslovno sarađivali, ali ni tada nisu komunicirali

Ljuba Aličić godinama ne razgovara sa sinom! Nazvao ga je neradnikom, a njegov naslednik tvrdi: Za sve je kriva maćeha!
Dejan i Ljuba Aličić - Copyright Youtube screenshot/Gold Music TV

Nije bitno da li ste javna ličnost ili neko ko živi povučenim i mirnim životom, svaka porodica ima svojih problema. Tako je i u slučaju folkera Ljube Aličića i njegovog sina Dejana, koji godinama ne razgovaraju.

Dejan se, poput njegovog oca, takođe bavi pevanjem, ali nije toliko poznat javnosti. 

Inače, zanimljivo je da se ne zna pravi razlog zašto otac i sin ne razgovaraju, ali čak i kada su bili u lošim odnosima, oni su poslovno sarađivali.

Tako su snimili i duet pre nekoliko godina "Dajte da pije drugar moj", a neko vreme su čak i nastupali zajedno. Međutim, van scene oni nisu razgovarali.

Antonio Ahel/ATAImages
Ljuba Aličić

Dejan je, inače, za loš odnos sa ocem okrivio svoju maćehu!

- Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale prošle godine, kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje - pričao je Dejan tada za medije i nastavio:

- Njegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega. Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom. Obojica krenemo iz Šapca, svako za svoj groš i idemo na nastupe. Svako sedi za svojim stolom, kad dođe vreme da pevamo, izađemo zajedno na scenu i tamo je sve super. Posle nastupa svako ide na svoju stranu.

Youtube screenshot/Gold Music TV
Dejan Aličić

Ovim povodom se oglašavao i Ljuba, te potvrdio da sa sinom neće komunicirati.

- Tačno je da ne govorimo i tako će i ostati. Pomagao sam mu i želeo da uspe u ovom poslu, ali on je neradnik i lenj. A postoji još jedan mnogo jači razlog koji ne želim da otkrivam za javnost - rekao je pevač tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike