Ljuba Aličić kivan na mlađe kolege! Zbog jedne stvari ne priznaje uspeh mladih pevača

23.08.2021

16:26 >> 16:39

0

Objasnio je zašto ne smatra da su oni velike zvezde, kako ih većina doživljava

Ljuba Aličić kivan na mlađe kolege! Zbog jedne stvari ne priznaje uspeh mladih pevača
Copyright Ljuba Aličić Printscreen ,,Premijera"

Ljuba Aličić iz njemu znanih razloga nema ništa pohvalno da kaže o novim generacijama pevača, među kojima mnogi pune klubove i dvorane širom regiona. Kako je rekao na Trećem Saboru violinista Srbije u Pranjanima, koji je završen upravo njegovim nastupom, za njega su pevači neka druga imena.

Ljuba Aličić, Foto: A.A./ATAImages

– Cenim Šabana Šaulića, Sinana Sakića, Miroslava Ilića, Marinka Rokvića, Tomu Zdravkovića. To su pevači koji su obrnuli ovaj svet, to su za mene pevači a ovo danas je trla baba lan da joj prođe dan – rekao je Aličić za Kurir.

A ovo mu nije prva izjava kojom je “udario” na mlađe kolege.

– Mlađi pevači su kao pametniji od nas. Stariju gardu uče kako treba da radimo. To je strašno, ali ja njih ne fermam ni posto. Uopšte ih ne primećujem. Ne znam ni da postoje. Novopečeni pevači, neka dođu i diskoteku i neka dovedu hiljadu ljudi onda ću priznati da su pevači. Ne mogu ovi popularni da dovedu hiljadu ljudi, a kamoli ti novi, koji izađu iz rijalitija i snime jednu pesmu – rekao je Aličić početkom godine.

Ljuba Aličić
ATAimages/Antonio Ahel

Podsetimo, pevač je nekada bio u dobrim odnosima sa kolegom Darkom Lazićem, a da li će promeniti ikada mišljenje o mlađim kolegama pokazaće vreme.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike