Vladan Savić otkrio kako je proveo praznik sa ćerkom: Za Novu godinu radi već više od decenije, ali Božić je druga priča!

14.01.2023

10:05

0

Pevač je siguran da se običaji na ovaj način u njegovoj porodici neće „izgubiti"

Vladan Savić otkrio kako je proveo praznik sa ćerkom: Za Novu godinu radi već više od decenije, ali Božić je druga priča!
Vladan Savić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Frontmen „Magla benda" Vladan Savić istakao je kako Novu godinu sa svojom porodicom nikada nije proslavio. Tako je zato što mu je to radni dan, međutim, za Božić - trudi se da svoju ćerku Anđeliju nauči šta su prave vrednosti.

- Već 12 godina godina radimo Novu godinu. U Beogradu nas baš vole. Publika voli naše pesme, naručuje ih. Nikada nisam proveo Novu godinu sa porodicom, ne znam kako je to - priznao je Vladan prethodne večeri za jedne domaće medije, ponovo na svoj radni dan, kako je pevao i za srpsku Novu godinu.

Za Božić, međutim, potpuno je bila druga priča.

Kako je objasnio, s mezimicom odlazi i po badnjak, iako to generalno nije slučaj u drugim porodicama.

,,Magla bend", ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ćerka i ja smo išli zajedno po badnjak. Izvadili smo slamu, stavili smo je u sobu i ispoštovali naše običaje. Bilo je prelepo. Težim da na nju prenesem našu tradiciju, zato je i vodim po badnjak, iako muškarci to rade. Jednostavno želim da shvati kako to funkcioniše. Kako dolaze nove generacije, sve manje znaju običaje. U mojoj porodici se to neće desiti. Želim da moje dete sutra zna i da preseče kolač za slavu i da podigne slavu na pravi srpski način - naglasio je on.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike