Preminuo modni fotograf: Tri meseca pred smrt ispričao svoju životnu priču i napisao knjigu "Između ljubavi i kancera"

12.01.2023

14:32

0

Bitku je izgubio u 36. godini, a neutešni prijatelji i porodica se emotivnim rečima opraštaju od Marka

Preminuo modni fotograf: Tri meseca pred smrt ispričao svoju životnu priču i napisao knjigu "Između ljubavi i kancera"
Marko Zarubica - Copyright Instagram printscreen/marko_m_z

Poznati fotograf Marko Zarubica preminuo je u 36. godini nakon borbe sa dugom i teškom bolešću, bio je omiljen u društvu, a sarađivao je is a mnogim poznatim ličnostima.

Marko je bolovao od teške bolesti, a pre dva meseca se oglasio i detaljno opisao s čim se borio, te priznao da se oseća veoma umorno.

- Pre godinu dana prva kap je krenula mojim venama, sećam se tog straha i kako sam gledao dok kroz sistem kreće prva terapija i prva kap ulazi u moj krvotok, sklopio sam oči i čekao da osetim reakciju... proslo je par minuta i shvatio sam da nema posebnog osecaja i reakcija, lagano telo je prihvatalo sve u prvi mah, danas one uzimaju danak i pomalo sam preumoran. Umoran sam, godinu dana, 17 hemoterapija koje me remete u svemu, i pored lude energije, svih planova i prihvatanja jednostavno sam premoren i željan da odmorim od svega - napisao je Marko između ostalog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Zarubica (@marko_m_z)

Marko je po struci bio strukovni inženjer prouizvodnog menadžmenta. Instagram platformu je koristio kao prezentaciju života koji živi, a pre nekoliko godina suočio se sa opakom bolešću, o čemu je rešio da govori javno na svom Instagram nalogu.

U međuvremenu je počeo da piše knjigu "Između ljubavi i kancera", a sve ono o čemu piše u knjizi, i što mu se dešavalo prethodnih godina, Marko je samo tri meseca pred smrt ispričao i u video koji je objavio na svom Instagramu, koji možete pogledati u nastavku teksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Zarubica (@marko_m_z)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike