Hit na internetu! Srbin istetovirao QR kod folkerove pesme: Nećete verovati o čemu je reč (VIDEO)

11.01.2023

12:25

0

Usledio je niz pozitivnih komentara

Hit na internetu! Srbin istetovirao QR kod folkerove pesme: Nećete verovati o čemu je reč (VIDEO)
Tetovaža QR koda pesme Sinana Sakića - Copyright Printscreen/TikTok/iamljuba_tattoo

Ukoliko ste ljubitelj tetovaža, sigurno ste upućeni u "novu modu" - tetoviranje QR koda. Čini se da je ovaj trend stekao veliku popularnost, jer se sve više ljudi opredeljuje za korak koji je u najmanju ruku nesvakidašnji. Niko ne zna šta ste istetovirali, sve dok mu ne dozvolite da skenira čuveni kod.

Naime, društvene meže ovih dana bruje o snimku koji je na svom TikTok nalogu objavio tattoo majstor Ljubomir Riđošić. Jedan muškarac želeo je na podlaktici tetovažu QR koda, a snimak prikazuje šta se dobija kada se isti skenira. Rezultat je oduševio hiljade korisnika, jer je reč o pesmi "Pevaj mi o njoj" preminulog folk pevača Sinana Sakića.

 

 

Usledio je niz pozitivnih komentara. "Brutalno", "Vrh", "Super, originalno", "To bre imamo samo na Balkanu, strava", "Genijalno, mi smo carevi", "Legendarno", "Kralju", "Hoću ja ovo", glasili su samo neki od komentara. Ipak, nakon samo nekoliko minuta, usledilo je novo pitanje - šta ako jednog dana link ne bude radio?

ATAImages/ Antonio Ahel
Sinan Sakić

"Super, i skinu video ili promene link i QR kod te vodi onda na nepostojeći video – Error 404", "Šta ako se snimak obriše sa Jutjuba? Biće samo Page not found", "User has deleted video! I nema džaba tattoo", "Video has been removed", pisali su ljudi, ali čini se da vlasnik tetovaže ne mari za dešavanja u budućnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike