Seka Aleksić zaboravila na ovaj svoj hit! Ceca uz 10 novih kavera poručila "Zvezdama Granda": Ne bih vam više dosađivala

22.02.2022

16:02

0

Pevačica je za 24sedam ispričala kakve još ima planove, kako su reagovale njene kolege na preradu čuvenih numera

Seka Aleksić zaboravila na ovaj svoj hit! Ceca uz 10 novih kavera poručila "Zvezdama Granda": Ne bih vam više dosađivala
zvezda granda - Copyright Instagram printscreen/ATAImages

Pevačica i nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda" Svetlana Ceca Đukić, objavila je deset kavera poznatih hitova, među kojima su one od Ane Bekute, Dragane Mirković, Mire Škorić, Seke Aleksić, Suzane Jovanović i druge.

Cecine numere, naišle su na oduševljenje velikih zvezda, a ono što je najzanimljivije jeste da su pevačice i same maltene zaboravile na pesme koje su nekad snimile.

Kako se na ovaj korak odlučila, kao i reakcije poznatih, Ceca koju smo sedam godina gledali u "Zvezdama Granda", ispričala je za 24sedam sve detalje.

Instagram printscreen/ceca95djukic
 

- To je muzika koju moj orkestar i ja volimo i zajedno smo radili na tome. Hteli smo da se prikažemo malo drugačije u odnosu na ono što smo ranije radili. Taj stariji repertoar inače izvodimo redovno na nastupima, a publika je oduševljena jer se te pesme retko izvode - kaže Đukićka, kojoj je i suprug Marko u istom poslu. Naime, on je harmonikaš i ima svoj orkestar s kojim Ceca i nastupa.

Ipak, priznaje da radi i na tome da snimi svoju pesmu, što joj je, ističe, teško da nađe.

- U potražnji sam za autorsku pesmu. Ne znam samo šta ćemo naći, pošto smo prijatelji sa Acom Krsmanovićem, a ni on ne zna jer se sve svrti po istom kalupu - zaključuje pevačica.

Međutim, iako joj je muzičko takmičenje pomoglo u karijeri, sada je ponovo dobila ponudu da učestvuje u "Zvezdama Granda", ali objašnjava zašto nije spremna za to.

- Bilo mi je odlično iskustvo u "Zvezdama Granda", ali i naporno u kombinaciji sa poslom, ali i porodicom. Zato sada nemam vremena da se ponovo upuštam u takmičenje, ali svakako smatram da sam taj nivo prebacila. Pojavljivala sam se sedam godina, ne bih da dosađujem više - rekla nam je Ceca kroz smeh, inače sestra Ivane Bogićević, koja se takođe proslavila u muzičkom takmičenju.

Instagram printscreen/seka_aleksic
 

Pevačica je snimila četiri pesme Dragane Mirković, zatim, "Sve samo s tobom ne" Šemse Suljaković, "Svirajte mi onu pesmu" Ane Bekute, "Zaboravi broj" od Nataše Đorđević, duet Mire Škorić i Bekute "Kumina pesma", "Oči plave boje" Seke Aleksić i "Ko me jednom prevari" Suzana Jovanović.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike