Ovo niste znali o Blejk Lajvli: Bez tri stvari ne izlazi iz kuće, a jedna od njih će vas začuditi!

11.01.2023

06:45

0

Glumica je u raznim intervjuima i izjavama otkrivala stvari o sebi koje su ponekad prošle neprimećeno

Ovo niste znali o Blejk Lajvli: Bez tri stvari ne izlazi iz kuće, a jedna od njih će vas začuditi!
Blejk Lajvli - Copyright Profimedia

Blejk Lajvli je postala poznata širom sveta ulogom u seriji "Tračara", a njena popularnost je od tada pa do danas samo rasla.

U srećnom je braku sa kolegom Rajanom Renoldsom, sa kojim trenutno čeka četvrto dete, uspešno gradi svoju karijeru, važi za modnu ikonu, ali ipak ima nekih stvari koje o njoj sigurno niste znali.

Išla je na dupli dejt sa Rajanom, ali ne sa njim

Blejk i Rajan su se upoznali 2011. godine na setu filma u kom su glumili zajedno. U to vreme oboje su bili u vezama, koje su se završile, a onda su rešili da odu na dupli dejt - Rajan sa tadašnjom devojkom koja mu se svidela, ona sa momkom.

Međutim, tu ništa nije valjalo, a kako su im i te veze propale, oni su jednostavno rešili da probaju da budu zajedno. I uspeli su u tome.

Profimedia
Blejk Lajvli

Prvi poljubac je imala na filmu

Počela je kao veoma mlada da se bavi glumom, a sa 16 godina je igrala i na filmu. Tada joj se desio i prvi poljubac u životu, a kako je jednom prilikom ispričala, bila je prestravljena.

Njen prvi pas je imao interesantno ime

Blejk je svog prvog psa nazvala 405. Možda zvuči čudno, ali je ime zapravo simbolično - tako se zove autoput gde ga je našla.

AP/Evan Agostini
Blejk Lajvli

Krenula je u prvi razred kada je imala tri godine

Njen brat je stariji od nje tri godine, te je krenuo u školu pre nje, ali je ona insistirala na tome da ne želi da ostaje sama. Zato ju je majka upisala u školu pod lažnom pričom da Blejk, kao i njen brat, ima šest godina.

Međutim, nastavnici su posle dve nedelje zvali njenu majku, rekavši joj da će prebaciti Blejk u specijalno odeljenje zato što ne može da postigne da prati kao ostala deca, te da dok oni rade zadatke, ona želi da spava.

AP/Evan Agostini
Blejk Lajvli

Obožava da pravi koktele, ali alkohol ne pije

Blejk je jednom prilikom ispričala da njena porodica obožava koktele, te je ona naučila da ih pravi. Međutim, za razliku od njih, ona ne uživa u tome da te koktele ispija, već samo da ih pravi.

Bez ove tri stvari ne može da živi

Na pitanje šta je ono što uvek nosi u torbi i bez čega ne izlazi iz kuće, Blejk je navela telefon, kreditne kartice i pasoš.

Profimedia
Blejk Lajvli i Rajan Renolds

"Florence + the Machine" su joj bili muzički gosti na venčanju

Florens Velč i Blejk su dugogodišnje bliske prijateljice, pa je tako ona izvela nekoliko pesama na venčanju glumice i glumca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

Novca im ne manjka

Bogatstvo Blejkove procenjeno je na 30 miliona dolara, a Rajan ju je verio dijamantskim prstenom u vrednosti od 2 miliona dolara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike