Ćerka Branislava Lečića u vezi sa kolegom: Pali prvi strasni poljupci u javnosti! (FOTO)

09.01.2023

15:37

0

Sve puca od emocija

Ćerka Branislava Lečića u vezi sa kolegom: Pali prvi strasni poljupci u javnosti! (FOTO)
Vuleta Marković i Ana Lečić - Copyright Instagram printscreen/analecic5

Glumica Ana Lečić, ćerka glumca Branislava Lečića, već neko vreme uživa u vezi sa crnogorskim kolegom Vuletom Markovićem, kojeg je upoznala na snimanju serije “Dug moru”.

Ana u javnosti nije mnogo govorila o vezi sa kolegom, a sada je po prvi put na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj razmenjuju nežnosti.

Ana se, naime, sa Vuletom vozila na jednom čamcu, pretpostavljamo u Crnoj Gori, odakle su napravili selfi, i oboje nisu skidali osmeh sa lica.

Instagram printscreen/analecic5
Vuleta Marković i Ana Lečić

- Dobar tajming, da znate da ćutite, da znate da se igrate i da imate sreće da je sretnete - rekao je nedavno za crnogorske medije zet Branislava Lečića.

Ana i Vule funcionišu na relaciji Beograd - Podgorica, ali im daljina ne predstavlja problem, s obzirom na to da su zaljubljeni i da jedno u drugo imaju poverenja.

Pre nego što se saznalo za njihovu ljubav, Vuleta je za medije progovori o Ani, a imao je samo reči hvale za koleginicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

- Ana je divna, mlada, talentovana i za svoje godine iznenađujuće zrela glumica. Nekako smo kliknuli od starta, stekli obostrano poverenje i dostigli zavidan nivo zaigranosti, što se da osetiti-rekao je za “Kurir” ranije Marković o Ani.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike