"Nevin, a satanizovan" Branislav Lečić uporedio sebe sa Džonijem Depom, ali i Amber Herd: To me je gotovo ubilo!

03.06.2022

20:50

1

Autor: Marija Mitić

Glumac bi voleo da je poput slavnog para mogao da ima suđenje otvoreno za javnost

"Nevin, a satanizovan" Branislav Lečić uporedio sebe sa Džonijem Depom, ali i Amber Herd: To me je gotovo ubilo!
Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić - Copyright ATAImages/ A.A./Printscreen

Glumac Branislav Lečić prošle godine je prošao kroz pravi pakao kada ga je za silovanje optužila koleginica Danijela Štajnfeld.

Glumac je sada sebe uporedio sa Džonijem Depom, koji samo što je završio suđenje sa bivšom suprugom Amber Herd, koja ga je optužila za nasilje i seksualno zlostavljanje. Dep je naposletku iz ovog mučnog spora izašao kao pobednik, a Lečić je takođe sebe upredio i sa Amber. On je, naime, prokomentarisao i tvrdnju Amber Herd da je pobeda Džonija Depa dokaz kako moćni i popularni muškarci mogu da prođu nekažnjeno jer su zbog položaja zaštićeni, čak i pred sudom.

Antonio Ahel/ATAImages
Branislav Lečić

 - Nisam previše pratio, imao sam svoj slučaj koji je smorio mene i okolinu, pa nisam hteo da zalazim u druge slučajeve, ali želim da razgovaram o fenomenologiji. Bio je to rijaliti na svojevrstan način, a u mom slučaju sam bio razapet i satanizovan za tih pet meseci čekanja odluke da se pokrene postupak, ja sam bio gotovo ubijen. Pretpostavka nevinosti je neophodna za takve stvari, a kod mene toga nije bilo i ni u jednom trenutku nisam dobio izvinjenje ni od koga - rekao je Branislav Lečić u emisiji "Jutro" na televiziji Prva.

Glumac je dodao i da je u sudskim procesima zbog klevete sa pojedinim medijima.

Evelyn Hockstein/Pool photo via AP
Džoni Dep

 - Vrata svih su mi bila potpuno zatvorena, tužio sam medije i procesi su u toku jer je to bio napad na moju egzistenciju. Neke nevladine organizacije i dalje zastupaju stav da sam kriv, iako je dokazano da za to nema osnova. 

 - Mladi ljudi su me razapinjali i pred publikom su razapeli panoe sa Božijim zapovestima, ali i lažno optuživanje je krivično delo. Prednost Depa je što je on imao javno suđenje - zaključio je Lečić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike