Albanski reper pobrisao sramne objave kojima podržava ranjavanje srpske dece na Kosovu: Naišao na žestoke osude javnosti!

08.01.2023

12:17

0

Mozzik je rođen u Uroševcu, a sada živi u Nemačkoj

Albanski reper pobrisao sramne objave kojima podržava ranjavanje srpske dece na Kosovu: Naišao na žestoke osude javnosti!
Mozzik - Copyright Instagram printscreen/mozzik

Nemački reper albanskog porekla Gramoz Aliju, poznatiji kao "Mozzik", šokirao je mnoge svojim objavama na Instagramu tokom prvog dana pravoslavnog Božića, kada je pružio podršku osobi koja je odgovorna za ranjavanje Stefana Stojanovića (11) i njegovog rođaka Miloša Stojanovića (21) na Kosovu i Metohiji.

Naime, iako su mnogi osudili ovaj potez, on je ipak odlučio da ide "drugim putem", te je objavio sliku odgovorne osobe i napisao:

- Heroj, a ne kriminalac.

Instagram printscreen/mozzik
Mozzik

Njegova objava se brzinom svetlosti proširila društvenim mrežama, te naišla na žestoku osudu javnosti. Čak su se i ispod njegove poslednje fotografije na Instagramu, koja je iz Meke, ređali brojni negativni komentari.

Nekoliko sati kasnije, Aliju je pobrisao sve objave sa šokantnim sadržajem, a srpski pevač Sloba Radanović je iskoristio svoj uticaj poznate ličnosti i na svom Instagramu apelovao na sve kolege da reaguju kada je slučaj malog Stefana u pitanju i pruže podršku svom narodu na Kosmetu.

Ko je Mozzik?

Gramoz Aliju poznat kao Mozzik, albanski je reper i pevač sa Kosova i Metohije. Rođen je u Uroševcu 1995. godine. Počeo je da se bavi muzikom u ranoj mladosti, pre nego što je nastavio profesionalnu karijeru kao reper.

Instagram printscreen/mozzik
Mozzik

Postao je poznat na albanskom govornom području Balkana, nakon što je potpisao ugovor sa diskografskom kućom "On Records". Stekao je kasnije slavu na nemačkom govornom području Evrope, pogotovo posle saradnje sa svojom suprugom i pevačicom, Ljoredanom Zefi.

Njihove saradnje su postigle komercijalni uspeh u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj, a našle su se i na vrhu top-lista u pomenutim zemljama. Zatim je potpisao ugovor sa kućom "Sony Music Germany".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike