Transformacija Marije Veljković: Voditeljka „Slagalice“ ne izgleda kao pre: Zategnuto lice, pune usne i obrazi (FOTO)

28.11.2022

21:03

4

Ukoliko je suditi prema najnovijim snimcima, voditeljka se podvrgla nekoj vrsti estetske korekcije

Transformacija Marije Veljković: Voditeljka „Slagalice“ ne izgleda kao pre: Zategnuto lice, pune usne i obrazi (FOTO)
Marija Veljković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Trendu estetskih korekcija malo ko danas može da odoli, a po svemu sudeći njemu nije uspela da se odupre ni voditeljka Marija Veljković. Široke narodne mase navikle su voditeljku da gledaju u popularnom kvizu „Slagalica“, a njeno izdanje u najnovijoj epizodi ovog serijala je sve iznenadilo.

Naime, ono što je već na prvu bilo primetno jeste da Marija nije izgledala kao ranije. Imala je nešto punije usne nego inače, a isto tako i obraze i zategnutije lice, a ovaj efekat se obično postiže ubrizgavanjem hijalurona ili botoksa.

O estetskim korekcijama, Marija se do sada nije javno oglašavala, ali ukoliko pogledate neke njene ranije fotografije ili čak snimke od pre godinu, dve dana, promena je očigledna u šta ćete se uveriti ukoliko pogledate galeriju fotografija ispod teksta. 

Ipak, jednu stvar na sebi voditeljka nije menjala, a to je kratka plava kosa koja već godinama predstavlja njen zaštitni znak.

Sa druge strane, Marijina koleginica, Kristina Radenković ne krije da posećuje privatnu kliniku za plastičnu hirurgiju.

Kristina je jednom prilikom otvoreno govorila o tome i priznala da je minimalno korigovala popularno nazvane bore smejalice.

- Ne bih sada na sebi ništa menjala. Probala sam jako malo i ne bih, nije još vreme. Sigurno hoću za pet godina, ali sada su mi još slatke. Mislim da mi je mnogo malo lice da bih peglala bore. Ali, mislim da ću nešto drastičnije jednom raditi - izjavila je ranije Kristina Radenković.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike