Čuvena Deneris pre „GoT-a" nije znala da će raditi naga i da će biti suza, ne samo njenih: Onoliki čovek je plakao kao kiša!

06.01.2023

17:55

0

Glumica objašnjava koliko je imala sreće što je bila okružena dobrim ljudima

Čuvena Deneris pre „GoT-a" nije znala da će raditi naga i da će biti suza, ne samo njenih: Onoliki čovek je plakao kao kiša!
Emilija Klark - Copyright Profimedia

Emilija Klark dotakla je same zvezde našavši se u ulozi Deneris Targerijan u „Igri prestola". Kada ju je dobila imala je svega 23 godine i tek je bila „pala" sa studija glume. 

Za pojasom je u tom trenutku imala tek dve uloge, a pred njom je bio veliki izazov

Emilija Klark, Profimedia
 

Govoreći jednom prilikom o tome kako su izgledala svakako naporna snimanja, glumica je za strane medije ispričala kako nije bila obaveštena da će raditi i naga, kao i da će biti suza posle oštrih, eksplicitnih scena. 

- Nikad pre nisam bila na filmskom setu kao što je ovaj, a onda sam se našla na snimanju potpuno gola, okružena svim tim ljudima i, nisam znala šta je trebalo da radim, šta se očekuje od mene... Nisam znala šta oni žele, a ni šta ja hoću - kazala je Klarkova, prenose strani mediji, a ona je zatim otkrila i koji je njen kolega, na veliko iznenađenje mnogih, takođe bio slomljen zbog svega što su role tražile od svih njih. 

U pitanju je, naime, Džejson Momoa (Kal Drogo), kom je i dan-danas zahvalna na tome kako su odradili veoma zahtevne scene. 

Emilija Klark i Džejson Momoa, Profimedia
 

- Plakao je više od mene! Tek sada shvatam koliko sam imala sreće, jer to je moglo da se odvije na mnogo, mnogo, mnogo različitih načina. Džejson je bio vrlo ljubazan i pažljiv i brinuo se o meni kao ljudskom biću - naglasila je Emilija na kraju razgovora. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike