Porodica Karić-Mileusnić se vraća starim navikama, ali ih grize savest! „Bežimo" od mališana, šta ćemo (VIDEO)

01.04.2022

18:46

0

Poznati par smo sreli na jednom prestoničkom događaju, na kom su se, prema sopstvenim rečima, pojavili gotovo odmah posle posla

24sedam

Jedan od omiljenih poznatih parova, Danijelu Karić i Ivana Mileusnića, ekipa 24sedam srela je na premijeri predstave „Femkanje". Komad urađen po tekstu Jordana Cvetanovića i motivima čuvene komedije „Pokondirena tikva" Jovana Sterije Popovića došli su, pre svega, da pogledaju zbog prijatelja i glumca Dušana Kaličanina, koji je i te kako oduševio - u ulozi Feme.

Danijela i Ivan su se tokom razgovora sve vreme prijatno osmehivali, ali i nestrpljivo čekali trenutak kada će publika moći da uđe u salu. Ovom prilikom, takođe, dotakli su se i roditeljstva, kao i planova za budućnost.

Da li često posećujete ovakve događaje?

Danijela: S obzirom na to da je period korone iza nas, u poslednje vreme baš i nismo. Inače, kada imamo vremena i kada nas pozovu dragi prijatelji, njegove nekadašnje kolege, uvek i sa zadovoljstvom.

Ivan: Ovoga puta nas je pozvao Dušan Kaličanin. Srećni smo, ovo je sjajan način da ljudi završe i nedelju i dan. Za nas, ovo je novi početak, vraćanje starim navikama.

 

 

Ivan: Nama se sve desilo na brzinu. Taman kad je trebalo ovakve stvari da radimo, desila se korona. Tako da, hajde da počnemo da slavimo život i vraćanje životu sa ovom jednom lepom predstavom.

Nedavno, nema ko nije pisao o proslavi rođendana s koje ste se vratili kasno, a sinčić vas budan sačekao kod kuće. Da li će i sada biti isti slučaj?

Danijela: Jao, jeste! Baš sam rekla, pošto smo bukvalno s posla otišli kući, pa pravac ovde, bilo mi je tako žao. Jedva čekam sutradan da provedem sa njim.

Ivan: Pitala me je - kako tebi nije glupo da mi cele nedelje bežimo od njega zbog obaveza? (smeh)

Danijela: Mami to teško pada, baš, ali šta da radimo.

Ukoliko bi se on danas-sutra opredelio za muziku, pozorište, kako biste odreagovali?

Ivan: Mama mu je psiholog po struci, tako da ćemo pratiti kao i za Filipa i Moniku - njihove želje. Tu smo da podržimo. Naravno, nešto što mislimo da nije dobro, sugerisaćemo. Mislim da ću ja biti strožiji nego Danijela, mada Filip i Monika su primer kako ona vaspitava decu.

 

 

Ivan: Maksim je najmlađi, mnogo drugačiji od njih dvoje. Maza jeste, ali je i tvrdoglav, što naumi, to i mora. Njemu će specijalno trebati da se posvećuje pažnja, ali verujem da će biti umetnik.

Danijela: Hoće sigurno, jako je muzikalan.  

Ivan: Nismo od onih roditelja: „E, naše dete je najbolje...", ali on je stvarno povukao muziku na Danijelu, hajde i na mene. Čim čuje nešto, pošto je Danijela apsolutni sluhista, odmah ponovi melodiju. Peva, priča već na engleskom... Biće zanimljivo.

Ivan: Ne bih voleo da se bavi plesom. Imamo Moniku već koja je u plesu. Predodredio sam se da njoj posvetim podršku u toj karijeri. Voleo bih da radi timski sport. Kao i brat. Možda ne baš fudbal, ali neki drugi. U svakom slučaju, njegov izbor.

 

 

Čime vas je Dušan „kupio", te ste se pojavili na premijeri, da pogledate predstavu?

Ivan: On je osoba koju pozovete u dva sata noću i on vam ulepša život! Znam ga sigurno više od decenije, igrao sam s njim mnogobrojne predstave. Kad god se sretnemo, kao da smo juče pili kafu.

Ivan: Uvek sam ga zvao na rođendane jer sam znao da će doprineti boljoj atmosferi. I moj pokojni brat ga je, takođe, obožavao. On (Dušan) je čovek koji ima toliko topline u srcu. Danas je teško upoznati osobu koja je uvek nasmejana, a da to nije lažno. I ako ima problem, mi kao njegovi prijatelji nismo to znali. Kupio nas je... Zbog njega smo sigurni da je ovo odlična predstava, a da je i ne vidimo!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike