"Šta bih radio da nemam nju, moju Irenu?" Zoran Kalezić je obožavao svoju suprugu, ovako je govorio o njoj

04.01.2023

15:45

0

Posvetio joj je čak i pesmu na poslednjem albumu

"Šta bih radio da nemam nju, moju Irenu?" Zoran Kalezić je obožavao svoju suprugu, ovako je govorio o njoj
Zoran Kalezić - Copyright Printscreen Youtube/ Happy TV

Pevač Zoran Kalezić preminuo je u 73. godini posle teške borbe sa karcinomom pluća. 

Najveću podršku u svemu pružala mu je supruga Irena, koja je bila uz njega do poslednjeg trenutka. Koliko ju je voleo, govori i činjenica da joj je na poslednjem albumu, koji je objavio i promovisao početkom prošlog leta, posvetio pesmu.

- Ona je moj spas. Mi muškarci često zaboravimo, zaneseni svojim ličnim ushićenjima, da nam je potreban neko ko će biti uz nas kad nam je najteže. Imao sam sreću da naiđem na takvu osobu - priznao je Zoran svojevremeno.

- Kasno sam se oslobodio predasuda da treba da se stidimo ljubavi. Živeo sam u miljeu u Crnoj Gori gde je ljubav bila sramota, ne znam zašto. Niko nije video baku i deku zagrljene - rekao je on, a supruzi posvetio pesmu "Za Irenu".

Instagram printscreen/milena_plavsic_official
Zoran Kalezić sa suprugom Irenim i ćerkom Sandrom

Kako je govorio, njih dvoje su najviše vremena voleli da provode pored kamina, uz čašu ljubavi.

- Ovo nije samo priča o mojoj Ireni koja mi sada daje najveću snagu. To je jedna poštena, iskrena, ljudska, opšta priča o suštini, a to je ljubav. Nije tu bilo ni trunke želje da se ona impresionira, niti bilo koji drugi čovek. Ispalo je, međutim, da je to jedna od najlepših interpretacija u mojoj karijeri. Ja to osećam duboko, nosim u sebi, to je deo mene. Naša ljubav koja je rasla i još uvek raste i u ovom iskušenju, naše priče pored kamina uz čašu vina, to je naše najveće bogatstvo. Deca su na drugim stranama sveta, svako dođe i ode… Šta bih ja sada radio da nemam nju, moju Irenu? - rekao je on i dodao:

ATAImages/ Antonio Ahel
Zoran Kalezić

- Nije lako brinuti o čoveku koji boluje. Sve se to preživljava, trči i juri, birokratija je kod nas komplikovana i naporna, lekari, papiri… Nema kraja. Ako se nekome desi da ga partner napusti u bolesti, oni, u stvari nikada nisu ni bili pravi partneri. Ne može se ljubav, ako je prava, zaboraviti. Niti na neko dugme isključiti. Kako možete da prestanete da volite nekoga samo ako više ne može tako brzo da potrči na sto metara? Ljubav ili postoji, ili ne postoji. Došlo je neko vreme da pokažemo koliko valjamo, a koliko ne valjamo i kao pojedinci i kao narod. Ne treba nam niko drugi za to. Lažni moral vlada, on kod nas ne treba da se „zaliva“, uspeva i bez truda. Ljubav je jedina istina koja nas može održati ljudima – zaključio je pevač za eKliniku.

A kako su njegove kolege podnele vest o smrti pevača, pročitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike