Tamara Kalinić slavila Novu godinu sa Naomi Kembel kod britanskog milionera: Jele čokoladu sa zlatom i pile šampanjac (FOTO)

05.01.2023

07:30

0

Influenserka je navikla na društvo poznatih svetskih faca

Tamara Kalinić slavila Novu godinu sa Naomi Kembel kod britanskog milionera: Jele čokoladu sa zlatom i pile šampanjac (FOTO)
Naomi Kembel, Tamara Kalinić - Copyright 24sedam/Goran Sivački Profimedia

Jedna od najpopularnijih influenserki sa ovih prostora Tamara Kalinić i supermodel Naomi Kembel dočekale su zajedno 2023. godinu na glamuroznoj zabavi, koju je organizovao britanski milioner Umar Kamani u Dubaiju.

Manekenka, ali i slavna blogerka pobrinule su se da sve oči budu uprte u njih na raskošnom okupljanju osnivača brenda "PrettyLittleThing", a društvo su im pravili svetski poznati reperi Trej Songz i Dža Rul, ali i bosanskohercegovački fudbaler Miralem Pjanić, koji sada nastupa za tamošnji klub "Sharjah".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Tamara je na zabavu došla u društvu svog izabranika, italijanskog biznismena Filipa Teste, a nosila je crnu, elegantnu haljinu, dok je Kembelova zablistala u beloj, lepršavoj haljini sa ogrtačem i isečenim detaljima na stomaku, koji su istakli njenu zapanjujuću figuru u pedesetdrugoj godini. 

Raskošna vila uglednog preduzetnika bila je okupana brojnim zlatnim konfetama, a gostima su se pored najskupljeg šampanjca i iranskog kavijara služili specijalni dezerti, poput čokolade sa česticama zlata.

Podsetimo, Kalinićeva je privukla pažnju poslednjih dana haljinom modnog brenda "Prada", čija je cena poprilično visoka, tačnije, 4.588 evra što je više od 538.000 dinara. Drugi komad ovog stajlinga činila je torbica brenda "Šanel", koja na prvi pogled nekome deluje kao da je limun žuta, dok mnogima deluje i kao da je mint zelena, a njena cena je još paprenija - 730.000 dinara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike