Tamara napustila intervju zbog Zorannah! Nekada su bile nerazdvojne, a sad jedna drugoj više ni ime ne spominju (FOTO/VIDEO)

19.10.2022

12:05

0

Tviteraši su posebno osudili ovaj blogerkin potez, pa je i prozvali neprofesionalnom

Tamara napustila intervju zbog Zorannah! Nekada su bile nerazdvojne, a sad jedna drugoj više ni ime ne spominju (FOTO/VIDEO)
tamara - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od naših najpoznatijih modnih blogerki Tamara Kalinić pojavila se na prvom „Influencer Marketing" samitu u Beogradu, a tom prilikom je i s medijima porazgovarala o svom poslu, kao i tome koliko se trudila ne bi li stekla status u kom danas uživa. Pošto je ispričala i s kojim svetskim brendovima danas sarađuje, te koliko je ponosna na svoje poreklo, nastala je jedna prilično neprijatna situacija.

Naime, zbog pitanja o nekadašnjoj prijateljici, koleginici Zorani Jovanović koja se proslavila pod imenom Zorannah, zakolutala je očima, pa se i naglo okrenula leđima i prilično brzim korakom odšetala s intervjua.

- Kada govorimo o prijateljima, da li te je povrdio potez Zorane Jovanović (Zorannah), što je obrisala tetovažu, uništila... ? - upitala ju je jedna ekipa, ali se Tamari to, po svemu sudeći, nimalo nije dopalo.

Snimak Tamarinog odlaska od medijskih ekipa brzo je postao viralan, jer najpre tviteraši nisu mogli a da ne prokomentarišu čitavu situaciju. Prozvali su je neprofesionalnom zbog ovog poteza, osobom koja se ponela kao dete jer nije naučila kako da vlada sobom u svakoj situaciji pod svetlima reflektora... A dosta je i onih koji oštro stoje uz njenu, po svemu sudeći, veliku rivalku - jer su navodno prestale da razgovaraju pošto se ona Zorani nije našla kada joj je bila najpotrebnija.

I dan-danas, inače, nije poznato zašto su tačno blogerke prestale da se druže. Bile su nerazdvojne, radile su i putovale zajedno, snimale vlogove, a sad više ni ime jedna druge ne spominju. Po društvenim mrežama se, kao i sada, ponovo piše da je Tamara Zoranu izdala, kao i da se nije pojavila na sahrani njene majke. Međutim, sve što su njih dve ipak plasirale za javnost je da se - nikada nisu posvađale, ali da jednostavno nisu u tako dobrim odnosima kao kada su bile mlađe.

Nisu ni u kakvom kontaktu i više se uopšte ne druže. Svojevremeno, govorile bi kako jedna drugoj svakako žele sve najbolje, ali pravi razlog razlaza ostaje misterija.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike