Šokantno priznanje Zorannah o seksualnim maštarijama: Ne izlazi iz se*si šopa, a u krevetu voli lisice! (VIDEO)

16.11.2022

12:50

0

Ona je priznala i da je mislila na drugog muškarca dok je bila u vezi

Šokantno priznanje Zorannah o seksualnim maštarijama: Ne izlazi iz se*si šopa, a u krevetu voli lisice! (VIDEO)
Zorannah - Copyright Instagram printscreen/zorannah

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, bila je gost na kanalu svoje mlađe kolegnice, jutjuberke Une Kablar, popularne Uki Ku i tom prilikom šokirala javnost o svojoj najvećoj intimi.

Ona je odgovorila na nekolicinu vrlo provokativnih pitanja, između ostalog, i da joj u krevetu nije strano korišćenje lisica, ali ni ostalih seksualnih pomagala. Pionirka među blogerkama u Srbiji se bez ustručavanja osvrnula na svoje posete se*s šopovima i ovom prilikom priznala da je tokom veze sa jednim od svojih bivših partnera maštala o seksualnom odnosu sa drugim muškarcem.

Marijan Šarić, Facebook screenshot
Marijan Šarić

 

Podsetimo, poslednjih nedelja pažnju je privukla izjava hrvatskog biznismena Marijana Šarića koji se osvrnuo na vezu njegovog sina Matea i popularne Zorannah. On je tom prilikom istakao da je ona od njega dobila skupoceni sat marke „Roleks” što je zatim demantovala, istakavši da je od mlađanog Šarića dobila “samo nesanicu i naočare za sunce kao poklon za njen dvadesetdeveti rođendan.”

Pored njenog turbulentnog ljubavnog života, sukob sa Tamarom Kalinić, modnom blogerkom poreklom iz Srbije, sa kojom ju je vezivalo dugogodišnje prijateljstvo jednako privlači pažnju medija. Novinari su na nedavno odrzanom “Marceting forumu” uspeli da sretnu internacionalnu influenserku i iskoriste priliku da je pitaju o atraktivnoj brineti, na šta je Kalinićeva odbila da odgovori, ali ne samo to, na pitanje „Kada govorimo o prijateljima, da li te je povredio Zoranin potez što je obrisala tetovažu“, Tamara se samo okrenula i otišla. 

- Stvarno nemam komentar na to. Ne mogu da skapiram... - rekla je Jovanovićeva, pa dodala:

Antonio Ahel/ATAImages
Tamara Kalinić

 

-  Nas dve smo bile drugarice četiri godine, a duplo više nismo. Skoro osam godina ne pričamo. I nju i mene i dalje pitate za to, meni je to fascinanto. Da smo htele da pričamo na tu temu, ispričale bi davnih dana šta se desilo. Ja nisam neko ko prljav veš, što svoj, što tuđ, baca pred bilo koga. Svoje privatne probleme rešavam u četiri oka, nema potrebe da me pitate više na tu temu", odgovorila je Zorana.

U videu snimku ispod možete pogledati kako je izledalo blogerkino priznanje o seksualnim maštarijama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike