Bivši muž Kloi Kardašijan otkrio da bi se pomirio sa njom, pa progovorio o korišćenju droga: Kokain je bio moja ljubav

03.01.2023

17:19

0

On je tvrdio i da se nije predozirao pre nekoliko godina, neposredno pošto se rastao od rijaliti zvezde

Bivši muž Kloi Kardašijan otkrio da bi se pomirio sa njom, pa progovorio o korišćenju droga: Kokain je bio moja ljubav
Kloi Kardašijan i Lamar Odom - Copyright Profimedia

Lamar Odom, košarkaš i bivši muž Kloi Kardašijan, otvorio je dušu o svojoj prošlosti, te ispričao sve o korišćenju nedozvoljenih supstanci, ali i odnosu sa nekadašnjom suprugom.

Poznato je da je Lamar završio u bolnici 2015. godine, kada se borio za život, a on sada tvrdi da se nije predozirao tada, već da ga je vlasnik bordela u kom je bio pokušao ubiti dajući mu tablete. Međutim, nema objašnjenje zašto je taj čovek želeo da mu oduzme život.

Profimedia
Kloi Kardašijan i Lamar Odom

Lamar navodi da je otišao u poznati bordel u Nevadi, popio jedno piće, a tri dana kasnije se probudio u bolnici, nije mogao da govori niti hoda.

- Droga je bila moja devojka, imao sam ženu i kokain - izjavio je Lamar, te priznao da je čak i Kloi nagovarao na "neka sr*nja".

Lamar je u dokumentarcu ispričao da je Kloi bila ljubav njegovog života i da žali zbog svojih postupaka. On je dodao i da bi je rado ponovo video, kako bi ispravili stvari. 

Profimedia
Lamar Odom

Podsetimo, Kloi je sve vreme bila uz Lamara dok je bio u bolnici, pa čak i neko vreme tokom njegovog oporavka, iako su se rastali neposredno pre toga.

Kardašijanova je kasnije započela vezu sa još jednim košarkašem Tristanom Tompsonom, sa kojim je dobila ćerku, a u avgustu ove godine i sina, uz pomoć surogat majke. 

Zbog njegovih prevara često su raskidali, a kap je prelila čašu kada je, samo mesec dana pošto je začet njihov sin, saznala da je Tompson dobio dete sa drugom ženom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike