Otkriveno ko će otvoriti sedmi po redu Kopaonik Music Week festival: Nastupaju velike zvezde

03.01.2023

19:00

0

Saša Matić je samo jedan od izvođača u čijim pesmama će ljubitelji

Otkriveno ko će otvoriti sedmi po redu Kopaonik Music Week festival: Nastupaju velike zvezde
Saša Matić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Zimsku sezonu ljubitelji skijanja mogu da zaokruže svojim boravkom na planini Kopaonik, koja osim užitka na snegu, pruža i dobru zabavu, jer će početkom marta biti organizovan Kopaonik Music Week gde će nastupati najveće zvezde regiona.

Naime, u pitanju Saša Matić, Milica Pavlović i Severina koji će svoje koncerte održati 10. i 11. marta, ali to nije sve, ljubitelje dobre zabave i narednog vikenda 17. i 18. očekuje novi krug koncerata.

Sedmo izdanje zimskog festivala počeće spektakularnim nastupom velike muzičke zvezde Saše Matića, 10. marta u velikoj dvorani Grand Hotela Kopaonik, a iste večeri najavljeno je i „pojačanje“ u vidu specijalnog gostovanja Milice Pavlović.

Foto: Live Production
Saša Matić, Milica Pavlović, Severina

 

Naredne večeri, 11. marta, publiku na istom mestu očekuje se nastup omiljene regionalne pop zvezde  neverovtne harizme - Severine. 

Podsetimo, prošle godine na Kopaonik Music Week festivalu nastupali su Saša Matić, Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša i Dino Merlin, a iako još uvek nije otkriveno koji izvođači će nastupiti drugog festivalskog vikenda 17. odnosno 18. marta , nema sumnje da se i ove godine na bini očekuju najveća imena muzičke scene.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike