Nije ni čudo što ima modrice! JK kad se sprema za nastup, kostim joj sređuju brusilicom! (FOTO/VIDEO)

21.03.2022

13:21

0

Sada je dokazala da će sve uraditi samo da dobro izgleda na sceni

Nije ni čudo što ima modrice! JK kad se sprema za nastup, kostim joj sređuju brusilicom! (FOTO/VIDEO)
jelena karleuša (1) - Copyright 24sedam/Danica Božović

Pevačica Jelena Karleuša proteklog petka je održala nastup na Kopaoniku na Music Week festivalu, koji je okupio njene obožavatelje. JK je za vernu publiku pripremila pravi spektakl, a veliku pažnju je privukao njen kostim koji je nosila. 

Naime, ona je nosila špicasti korset sa trbušnjacima, nalik onom koji je Madona nosila u spotu za pesmu "Vogue", a sada je na društvenoj mreži Instagram isplivao snimak koji pokazuje kako su tekle pripreme pred nastup.

Na videu se vidi Jelena kako leži na podu, dok se njen tim stara da špicasti kostim ne povredi pevačicu, a bilo je potrebe i za brusilicom kojom su isturpijali ovaj korset.

 

Podsetimo, Karleuša je priznala da joj kostim udoban, ali ne krije da je često znala da se posle nastupa vrati kuće sa modricama i podlivima, ali ona ne mari za to, znajući da je publici pružila užitak i nesvakidašnji prizor. 

 

- Meni je udoban, ali kada bi mi neko prišao, njemu bi bilo jako bolno (smeh). Svi moji kostimi su ekstremno neudobni, mogu da kažem da sam skoro posle svakog nastupa u podlivima, krvava, razderotine, mislim da sam jednom i fotkala modrice. Ali sve je to ono što ide uz ovaj posao - rekla je Jelena.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike