Vojaž, Nući, Konstrakta, Teodora i Nikolija imaju specijalne želje za fanove u 2023. (VIDEO)

02.01.2023

15:07

0

Dobra zabava, ljubav i zdravlje su svima na prvom mestu

Vojaž, Nući, Konstrakta, Teodora i Nikolija imaju specijalne želje za fanove u 2023. (VIDEO)
MAC - Copyright Foto: Live Production

Polako, ali sigurno zakoračili smo u Novu 2023. godinu sa novim ciljevima i ambicijama, ali i najveće regionalne zvezde muzičke scene imaju posebne želje za sve one koji ih slušaju i podržavaju.

Naime, najveća regionalna ceremonija dodele muzičkih nagrada Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji Skymusic-a, održaće se ove godine po treći put, 25. i 26. januara u beogradskoj Štark Areni i okupiće velika imena naše muzičke scene

Live Production
MAC

 

MAC je i ovaj put ujedinio sve muzičke žanrove i okupio najveće muzičke zvezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Slovenije, a svoje učešće do sada su potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Sara Jo, Karolina Gočeva, Tonči Huljić, Saša Matić, Milica Pavlović, Aco Pejović, Devito, Amna, Voyage, Nucci, Teodora, Nikolija, Zera, Crni Cerak, Mimi Mercedez, Mahrina, Coby, Lacku, sastav 2Bona, Sajfer i Albino.

Osim što su pozvali fanove da ih podrže, tako što će glasati za njih na ovoj ceremoniji, oni su imali i specijalne želje za njihove obožavace, a šta su im poručili, pogledajte u snimku ispod teksta. 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike