Kandidat „Zvezda Granda“ oduševio žiri, a malo ko se seća da je psovao srpsku decu, potegao nož, dobio krivične prijave, varao ženu

03.01.2023

14:00

2

Mračna prošlost učesnika popularnog muzičkog takmičenja

Kandidat „Zvezda Granda“ oduševio žiri, a malo ko se seća da je psovao srpsku decu, potegao nož, dobio krivične prijave, varao ženu
Semir Džanković - Copyright Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Semir Džanković iz Novog Pazara, pojavio se u poslednje emitovanoj emisiji „Zvezda Granda“, a svojim izvođenjem je očarao žiri i tako prošao u naredni krug. Međutim, oni koji dobro prate, rijaliti stranu šoubiza znaju da je on odranije poznat javnosti po ne tako pozitivnim situacijama. 

Džanković je najpre veliku pažnju privukao svojim učešćem u muzičkom šou programu „Pinkove zvezde“, nakon čega je učestvovao i u jednom rijaliti programu iz kog je diskvalifikovan zbog govora mržnje prema Srbima.

Naime, njegova tadašnja cimerka u rijalitiju Maja Nikolić pevala je pesmu „Tamo daleko“, što je Semira izneviralo, te je fizički nasrnuo i potegao nož na nju, te vikao da će joj „je*ati srpsku decu“.

Printscreen Youtube/Zvezde Granda
Semir Džanković

Haotičnoj raspravi tada se priključila i starleta Tamara Đurić, koja je stala u odbranu Nikolićeve, zbog čega ju je pevač udario i tada je diskvalifikovan.

Posle incidenta, kako su preneli tada mediji, protiv njega su navodno podnete krivične prijave zbog izazivanja nacionalne i verske mržnje, pokušaja ubistva i pretnji ubistvom farmerima.

Od tog trenutka, Semir se povukao iz javnosti, ali je nastavio da se bavi muzikom, a sad kada se slegla tenzija, odlučio je da se pojavi u „Zvezdama Granda“, ali brojni ljubitelji rijaliti programa su ga odmah prepoznali i osudili zbog ozbiljnih prekršaja prethodnih godina. 

Printscreen Youtube/Zvezde Granda
Semir Džanković

 

Inače, Semir je javnosti poznat i zbog navodne romanse sa koleginicom Gabrijelom Pejčev, a njihova veza je kako su mediji ranije pisali, datirala još od „Pinkovih zvezda“, iako je pevač već tada bio oženjen. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike