Pevač potkačio Relju: I ja bih potonuo da slušam taj krš koji vi nazivate muzikom

01.01.2023

15:45

1

Aleksa do sada nikada nije ulazio u konflikte sa kolegama sa estrade

Pevač potkačio Relju: I ja bih potonuo da slušam taj krš koji vi nazivate muzikom
Relja Popović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Tokom novogodišnje noći, splav Fristajler na kom je pevao reper Relja Popović je zbog prevelike posete obožavalaca počeo da tone. Popović je bio jedan od prvih koji je evakuisan sa splava, a jutro nakon incidenta se oglasio istakavši da mu je drago što su svi uspešno izvedeni sa splava.

Povodom novonastale situacije, svoj komentar je dao i pevač Aleksa Jelić koji je isprozivao je repera. Naime, on je na svom Fejsbuk profilu objavio status u kom je potkačio Popovića.

Printscreen Facebook/Aleksa Jelic
Aleksa Jelić prozvao Relju Popovića

- I ja bih potonuo da sam slušao daj krš koji nazivate muzikom - napisao je Aleksa na svom Fejsbuk profilu.

Inače, Aleksa do sada nikada nije ulazio u konflikte sa kolegama sa estrade, te nije poznato zbog čega je usledila ova prozivka. 

Podsetimo, Relja Popović se oglasio nakon sinoćne drame, poželivši svima srećnu Novu godinu i izvinjenje što sve nije proteklo po planu.

Instagram printscreen/reljarelja
Relja Popović o incidentu na Fristajleru

 

- Dragi moji ljudi. Prvo da vam čestitam Novu godinu i poželim puno sreće, zdravlja i mira. Kao što do sada u svemu što sam radio nije bilo mesta senzacionalizmu, želeo bih da ga nema ni sad. Kao što znate, sinoć sam nastupao na beogradskom splavu Fristajler. Tokom pauze nakon prvog bloka rečeno nam je da moramo odmah da napustimo splav i da je u toku evakuacija. Kad smo izašli napolje videli smo da splav tone. Žao mi je što nismo proveli celo veče onako kako je planirano i onako kako smo ga započeli, u dobroj atmosferi. Ipak, srećan sam što su svi evakuisani bezbedno, što su svi živi i zdravi i nepovređeni - stoji u objavi Relje Popovića na Instagramu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike