Sloba Radanović sumirao 2022, pa otkrio koliko mu teško padaju nastupi na godišnjicu smrti oca: Svake godine otpevam neke pesme za njega

01.01.2023

14:39

1

Pevač često objavi neke porodične uspomene sa ocem

Sloba Radanović sumirao 2022, pa otkrio koliko mu teško padaju nastupi na godišnjicu smrti oca: Svake godine otpevam neke pesme za njega
Sloba Radanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sloba Radanovć jedan je od najangažovanijih pevača na estradi. S obzirom na broj nastupa koji godišnje odradi, novogodišnja euforija kod njega ne postoji.

 - Toliko radim da sam izgubio pojam o vremenu, kao i čar te noći, ali, da, ova noć svakako jeste posebna. 

Njegova supruga Jelena će se poroditi kroz dva meseca, a Sloba je otkrio da ona ovog puta nije mogla da ga prati na nastupu. 

Antonio Ahel/ATAImages
Jelena i Sloba Radanović

- Jelena je ostala kod kuće, odmara, trudnički - istakao je pevač, pa priznao da je izuzetno zadovoljan godinom koja je iza nas, jer se u njoj oženio, ali i saznao da će postati tata:

- Desilo se svašta lepo i privatno i poslovno. Ako 2023. bude upola kao 2022., neću se žaliti. U Novoj godini ću ostati isti, jer dobre stvari ne treba menjati.

Prošle su dve godine otkako je pevač izgubio oca, a bol za njim ne jenjava. Svake godine, na godišnjicu njegove smrti pevač ima nastup, a sada je otkrio koliko mu to teško pada i da li pesme na nastupima posvećuje ocu. 

ATAImages/Antonio Ahel
Sloba Radanović

 

- Život mora da ide dalje. Nema dana da ne pomislim na njega. Svake godine nekoliko pesama otpevam samo za sebe i njega, jer znam da nas odozgo gleda i želi srećnu Novu godinu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike