Sin Jelene Radanović snimao mamino građansko venčanje! Video iz opštine je potpuni hit: Sve završili za dva minuta (FOTO)

22.12.2022

13:10

0

Sloba i Jelena su se venčali u opštini u prisustvu kumova i njenih naslednika iz prvog braka

Sin Jelene Radanović snimao mamino građansko venčanje! Video iz opštine je potpuni hit: Sve završili za dva minuta (FOTO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena zavetovali su se na večnu ljubav pred Bogom 14. februara, a pre nekoliko dana su u najvećoj tajnosti obavili građansko venčanje.

Slobina supruga Jelena je podelila ovaj trenutak sa pratiocima na Instagramu i pohvalia se da je snimak napravio njen naslednik Luka. 

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena i Sloba Radanović

Venčanju u opštini, pored kumova, prisustvovala su i Jelenina deca iz prvog braka, a potom su se mladenci uputili u restoran. 

No, tu se nisu dugo zadržavali, jer je Sloba imao nastup, pa su tako sa prijateljima svoj radostan dan proslavili upravo tu. 

Inače, Jelena i Sloba će uskoro dobiti i svoje prvo zajedničko dete, kome će roditelji dati ime Damjan, a pevač je rekao da bi voleo da prisustvuje porođaju.

- Spreman sam, imam neku pozitivnu tremu, ali ništa strašno. Pričali smo dosta Jelena i ja, mislim da ću prisustvovati porođaju. Nismo još ništa kupovali za bebu, kažu da to ne valja unapred. Beba će se zvati Damjan - rekao je Sloba.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike