Jelena Bačić Alimpić uskoro postaje baka, a njen sin i snaja žive u pravom komforu: Zavirite u njihovo ljubavno gnezdo! (FOTO)

28.12.2022

21:15

0

Skupocene stvari i prostor uređen po meri

Jelena Bačić Alimpić uskoro postaje baka, a njen sin i snaja žive u pravom komforu: Zavirite u njihovo ljubavno gnezdo! (FOTO)
Jelena Bačić Alimpić - Copyright Promo/Marko Ristić

Do detalja uređeni kutak, smešten u elitnom delu Novog Sada je dom sina i snaje Jelene Bačić Alimpić. Marko i Antonina, po venčanju, renovirali su porodičnu nekretninu nekadašnje voditeljke, danas autorke nekoliko romana, u kojoj su skrojili život po meri.

Stan je skrojen po principu open kocepta,a u dogovoru sa arhitektom sve je do tančina prethodno isplanirano. Svaka prostorija u okviru nekretnine kvalitetno je iskorišćena, svuda su smešteni ugradni ormari, a dnevni boravak, trpezarija i kuhinja smešteni su u jednoj prostoriji. 

 

 

Kako tačno izgleda dom sina i snaje Jelene Bačić Alimpić moglo se videti na osnovu par fotografija koje je Antonina, u svrhu svog bloga podelila sa pratiocima, tako se došlo do zaključka da je stan dekorisan pretežno detaljima bele boje.

Naime, kuhinjski elementi u toj su nijansi, dok su uređaji, poput mašine za pranje sudova, rerne i frižidera metalik sivi. Četvrtasti trpezarijski sto okružuju stolice od punog drveta, a u njihovoj blizini smeštana je komoda sa televizorom velikog ekrana. 

U samom dnu sobe je ugaona garnitura, ispred koje su Marko i Antonina postavili vrlo zanimljiv, reklo bi se unikatni stočić, dok ostatak prostorije krasi raskošna biblioteka. U spavaće sobe, nažalost, Jelenina snaja nije pratiocima dozvolila da zavire, ali veruje se da su s ukusom i one opremljene, kao i dečiji kutak.

Njihovo ljubavno gnezdo možete pogledati u galeriji u nastavku.

Podsetimo, Marko Alimpić i njegova izabranica su pre nepunih godinu dana jedno drugom izgovorili sudbonosno „da". Antonina je nedavno otkrila da će ona i Marko uskoro da se ostvare u ulozi roditelja - a nema sumnje da se najuža porodica zbog toga najviše i obradovala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike