Frontmen "Aerosmita" optužen za zlostavljanje maloletnice: Skandal trese Holivud!

30.12.2022

13:26

0

Stiven Tajler navodno je se*sualno zlosavljao devojku Džuliju Holkomb

Frontmen "Aerosmita" optužen za zlostavljanje maloletnice: Skandal trese Holivud!
Aerosmit - Copyright Profimedia

Pevača kultne grupe "Aerosmit", Stivena Tajlera, optužila je nepoznata žena za se*sualni napad, se*sualno zlostavljanje i namerno nanošenje emocionalnog stresa dok je ona bila maloletna.

Naime, ona tvrdi da je imala nedozvoljenu vezu sa Stivenom Tajlerom sedamdesetih kada je bila maloletna. Tužba je podneta nakon kalifornijskog zakona koji je privremeno ukinuo zastarelost optužbi za se*sualno zlostavljanje u detinjstvu, piše "Rollingstone".

U tužbi podnetoj u Los Anđelesu i koju je dobio Rolling Stone , tužiteljka Džulija Holkomb navodi da je Tajler ubedio Holkombovu majku da mu dodeli starateljstvo nad njom kada je imala 16 godina, što joj je posledično omogućilo da živi sa njim i da stupi u se*sualnu vezu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aerosmith (@aerosmith)

 

Holkmobova tvrdi da je Stivena upoznala na koncertu njegovog benda u Portlandu, nakon čega su, kako je navela u sudskim dokumentima, otišli do njegove hotelske sobe. Rekla mu je tada za svoje godine, no roker je, tvrdi ona, nasrnuo na nju i sledećeg jutra je poslao kući taksijem. Navodni incident dogodio se 1973. godine, kad je ona imala 16, a Tajler 25 godina.

"Ta odluka nije bila u mojim rukama..."

Godinu dana kasnije muzičar je, tvrdi Džulija, ubedio njenu majku da mu dopusti da postane njn zakonski staratelj tako što joj je navodno obećao da će se brinuti za nju i upisati je u školu. Navela je da Tajlor nije ispunio obećanje, već ju je vodio na putovanja gde joj je nudio alkohol i droge. Godine 1975. navodno je zatrudnela s njim, no u tužbi tvrdi da je Stiven insistirao na tome da pobaci. 

- Hteo je da abortiram i nije bilo važno koliko sam ga molila da zadržim svoje dete. Ta odluka stvarno nije bila u mojim rukama - rekla je Holkmob, koja se nakon pobačaja vratila u Portland. 

U tužbi je dodala da se osećala osramoćeno, jer je muzičar njihov odnos opisivao kao "romantičnu vezu punu ljubavi". O odnosu sa slavnim muzičarom govorila je i ranije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aerosmith (@aerosmith)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike