Pevač Aerosmita završio u bolnici zbog misteriozne bolesti: Fanovi razočarani zbog otkazanog koncerta!

05.12.2022

17:41

0

Godinama vodi bitku sa zavisnošću

Pevač Aerosmita završio u bolnici zbog misteriozne bolesti: Fanovi razočarani zbog otkazanog koncerta!
Aerosmit - Copyright Profimedia

Slavni američki rok sastav Aerosmit otkazao je nastup u Las Vegasu u poslednjem trenutku ovog petka, jer pevač Stiven Tajler nije mogao da nastupa, a razlog je "misteriozna" bolest, prenose tamošnji mediji.

- S velikim razočaranjem prisiljeni smo da otkažemo večerašnji nastup jer se Stiven ne oseća dobro i ne može izaći na binu - kratko je bend obavestio fanove putem društvenih mreža, ali očekuje se da koncert održi sledeće nedelje, kada 74-godišnji frontmen grupe bude bolje. Fanovi su razočarani zbog otkazivanja u zadnji čas, samo par sati pred nastup.

- Platili smo hotel, doleteli avionom, rezervisali večeru u skupom restoranu i onda saznali da nema ništa od koncerta za koji smo kupili karte - prenosi ''Page Six'' reakcije razočaranih fanova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aerosmith (@aerosmith)

 

Već godinama se bori s zavisnošću

Aerosmit zaista nema sreće s nastupima u Vegasu s obzirom na to da su koncerti u junu i julu otkazani nakon što je Tajler primljen na kliniku za odvikavanje od narkotika.

Pevač već godinama vodi bitku s zavisnošću, a nekoliko puta prošao je tretmane odvikavanja i detoksikacije. Poslednji put se narkoticima vratio nakon operacije stopala, što je i javno priznao, a članovi banda Džo Peri, Tom Hamilton, Džo Kramer i Bred Vajtford pomažu mu još od 1988. godine, kada su prvi put izveli zajedničku intervenciju i poslali ga na odvikavanje.

- Trebale su mi godine da prestanem da se ljutim na njih što su me tada prisilili na rehabilitaciju, a oni su se pokupili i otišli na odmor - rekao je pevač u intervjuu 2019. godine, pa dodao kako im je danas zbog toga veoma zahvalan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike