Ana Ivanović progovorila o porodici, novom biznisu i penziji: Nema vremena da obiđe sve u Srbiji, ali jedno uvek uradi!

29.12.2022

15:40

0

Bastijan je ostao sa decom, dok je proslavljena teniserka u Beogradu

Ana Ivanović progovorila o porodici, novom biznisu i penziji: Nema vremena da obiđe sve u Srbiji, ali jedno uvek uradi!
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger - Copyright Profimedia

Proslavljena teniserka Ana Ivanović je nakon duže pauze posetila Beograd, pa je pored promocije svoje nove kozmetičke linije, iskoristila i vreme kako bi sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i svojom porodicom uživala u čarima svog rodnog grada.

Bivša teniserka je istakla da je jako srećna i uzbuđena što je u srpskoj prestonici i što ima mogućnost da odmah posle Nemačke i Austrije, svoju liniju kozmetike za negu lica, predstavi i u Srbiji.

- Današnji dan mi mnogo znači. Iskreno, nisam ni bila svesna koliko sam ponosna i srećna što je ovo na čemu sam dugo radila, konačno dostupno i u mojoj domovini. Sve mi ovo daje motivaciju i cilj da što više budem ovde. Cela moja porodica je ovde i rodbina. Uvek se radujem da dođem u Beograd. I moja deca obožavaju da dolaze u Srbiju i to iz više razloga. Jako, jako sam ponosna - istakla je Ana, prenosi Kurir.

printscreen/Instagram/Ana Ivanović
Ana Ivanović

Ani mnogo znači podrška porodice koja joj je na prvom mestu. Trudi se da sve drži pod kontrolom i svoje vreme organizuje na najbolji način, kako bi stigla na sve sastanke, ali i bila sa porodicom. Kada nije sa decom, tu je njen suprug Bastijan

Iako je u Beogradu već nekoliko dana, Ana ne stiže da uradi sve što je zamislila i obiđe sve u Srbiji. Trudi se da poseti bake, deke i rodbinu kad god je tu, a vreme posebno voli da provodi sa bratom. Bastijan nije došao sa njom, jer je neko morao da ostane sa decom.

Šest godina je prošlo od kad je otišla u tenisku penziju, a Ana ističe da joj je vreme proletelo, a bivša teniserka je zadovoljna okolnostima i svim što se dešavalo nakon teniske karijere.

Profimedia
Ana Ivanović

Kada je završila tenisku karijeru, znala je da želi da se bavi drugačijim poslom, daleko od tenisa i sporta. 

Priznaje da je imala sreću jer joj je tenis otvorio mnoga vrata i nove mogućnosti, a ljubav prema kozmetici i nezi je nešto što je godinama stvarala. Zdrav način života i odgovornost prema planeti je nešto što je deo njenog svakodnevnog života.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike