Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger prvi put sa decom u javnosti: Uživaju na porodičnom putovanju, evo na koga liče njihovi naslednici

16.10.2022

11:35

1

Oni su ih sve do sada skrivali od javnosti i medija, ali ovog puta nikome nisu promakli

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger prvi put sa decom u javnosti: Uživaju na porodičnom putovanju, evo na koga liče njihovi naslednici
ana ivanović - Copyright Profimedia

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger godinama su u skladnom braku, u kom su dobili dvojicu sinova. Svoju privatnost veoma čuvaju za sebe, pa tako do sada nismo mogli da vidimo kako njihovi naslednici izgledaju.

Luka i Leon su se sa mamom i tatom uputili u Veneciju na porodično putovanje, a tek sada smo imali prilike da vidimo na koga liče - na tatu.

Njih četvoro su šetali ulicama Venecije, koju, kako tvrde mediji, često posećuju, a za Bastijana i Anu ovaj grad ima posebno značenje. Njih dvoje su pre šest godina u tom gradu izgovorili sudbonosno "da", a danas u njemu uživaju sa decom.

Inače, oni su krajem avgusta mlađem sinu proslavili rođendan, a sve je oduševilo iznenađenje u vidu torte koju su u napravili - plavi automobil sa brojem 3, što je i broj godina koje Leon ima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike